Άννα Βίσση: «για ένα όνειρο ζούμε, για ένα όνειρο πεθαίνουμε»

Όλα όσα έγιναν στην φιλανθρωπική της συναυλία στην Κύπρο

Άννα Βίσση: «για ένα όνειρο ζούμε, για ένα όνειρο πεθαίνουμε»

Με τραγούδια δικά της και άλλων Ελλήνων καλλιτεχνών η Άννα Βίσση έδωσε μια μεγάλη συναυλία στην Κύπρο με στόχο την ανέγερση ορφανοτροφείου στην Κένυα! Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνέδεσε τα κομμάτια με την ζωή της, λέγοντας μεταξύ άλλων «για ένα όνειρο ζούμε, για ένα όνειρο πεθαίνουμε».

Φορώντας λευκό φόρεμα από δαντέλα και μαύρο κορσέ, η Άννα εμφανίστηκε στην σκηνή τ��υ Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου τραγουδώντας a capella το «Για ένα όνειρο ζούμε». Την τραγουδίστρια συνόδευαν ένα μεγάλο πιάνο, άρπα, κιθάρες, μπάσο, μπουζούκι και ντραμς, ενώ σε videowall προβάλλονταν φωτογραφίες από την Κένυα.

«Αυτό που αισθάνθηκα εγώ, πέρα από το σοκ και την αμηχανία, ήταν ντροπή και ενοχή. Αισθάνθηκα ένοχος σαν άνθρωπος. Μετά η ενοχή έφυγε και κατάλαβα ότι πρέπει να φανώ χρήσιμη», είπε η τραγουδίστρια για την επίσκεψή της στην Κένυα και την απόφασή της να κάνει αυτή τη συναυλία.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας, η Άννα μίλησε για την ζωή της: «εμένα με λένε Άννα. Είμαι η Άννα Βίσση του Νέστορα και της Σοφούλας και γεννήθηκα στη Λάρνακα στα μισά περίπου του προηγούμενου αιώνα και από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια και να ταξιδέψω στο μαγικό κόσμο της μουσικής», άρχισε να λέει και, αναφερόμενη στην μετακόμισή στης στην Αθήνα την δεκαετία του ’70, πρόσθεσε: «πήγα να συναντήσω το όνειρό μου».

«Μετά το βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Νίκο Ξυλούρη, που μου είπε: «ήσουνα πολύ καλή! Θέλω να έρθεις μαζί μου στην Κρήτη». Κι έτσι φύγαμε για περιοδεία στην Κρήτη. Γεια σου Νικόλα!», συνέχισε η τραγουδίστρια και ερμήνευσε το «Ήτανε μια φορά».

Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κυπριακά τραγούδια, όπως το «Τέσσερα τζιαι τέσσερα», ενώ όταν τραγούδησε το «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», η Άννα αποκάλυψε πως έχει κάνει τατουάζ στην πλάτη της τους στίχους αυτού του τραγουδιού για την κόρη της, Σοφία.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, στη σκηνή ανέβηκε και ο Γιώργος Τσαλίκης, που παρακολουθούσε την συναυλία και τραγούδησε με την Άννα το «Στα χρόνια της υπομονής».

«Αφιερώνω την αποψινή βραδιά στα παιδιά της Κένυας που γνώρισα και αγάπησα και σ' αυτά που δεν γνώρισα και αγαπάω. Ας μας αξιώσει ο Θεός να 'μαστε δυνατοί για να μοιραζόμαστε τη δύναμή μας με όσους τη χρειάζονται, για να μπορούμε έτσι όλοι να ονειρευόμαστε», κατέληξε η τραγουδίστρια, που χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.

Δείτε την Άννα να ερμηνεύει το «Θεός αν είναι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top