Μουτσινάς - Συνατσάκη: Η πρώτη γνωριμία που «γέννησε» μια δυνατή φιλία

Ο ένας νιώθει για τον άλλον οικογένεια!

Toν Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη, τούς συνδέει μία δυνατή φιλία, η οποία έχει αντέξει στον χρόνο. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια με αφορμή την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα έχουν κοινές παρέες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει μαζί διακοπές, όπως πέρυσι το καλοκαίρι.

Οι διαδικτυακοί τους φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαίρονται να τους βλέπουν μαζί, όπως αποδεικνύουν τα χιλιάδες likes που συγκεντώνουν οι κοινές τους φωτογραφίες κι εκείνοι φροντίζουν να μην τους απογοητεύουν ανεβάζοντας συχνά τέτοιες εικόνες.

Αμφότεροι έχουν μιλήσει δημόσια κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, ενώ εκτός από προσωπικό επιπέδο αλληλοστηρίζονται και σε επαγγελματικό, αφού το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους καλεσμένους της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

 

Θυμίζουμε το τρυφερό μήνυμα της Μαίρης στα social media με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου Μουτσινά πριν από δυο χρόνια: 

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση! Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια. Χρόνια Πολλά Νικόλα!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top