Θανάσης Ευθυμιάδης: Η βουτιά στα παγωμένα νερά και το ιδιαίτερο μήνυμα

Ο γνωστός ηθοποιός είναι χειμερινός κολυμβητής!

Δείτε τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένεια του έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τον θόρυβο της Αθήνας και συγκεκριμένα σε ένα παραδοσιακό σπίτι, όπου έχουν υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Με ποιον τρόπο διώχνει την κακή ενέργεια από τον χώρο;

Ο ηθοποιός είναι λάτρης της φύσης, γι' αυτό και οι λογαριασμοί του στα social media κατακλύζονται από εικονες με πανέρμορφα ελληνικά τοπία. 

Ο ίδιος, όπως φάινεται, ανήκει στο group με τους χειμερινούς κολυμβητές, αφού παρά τις παγωμένες ημέρες του Γενάρη δε δίστασε να κάνει το μπάνιο του στα κρύα νερά της θάλασσας. 

Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο θέλησε να στείλει στους ανθρώπους που τον ακολουθούν το δικό του ξεχωριστό μήνυμα:

Θύμα χάκερ ο Θανάσης Ευθυμιάδης

«Μέσα στην θάλασσα.. Οραματίζομαι όλους τους ανθρώπους να νιώθουν Ειρήνη μέσα τους,, να έχουν μία στέγη και καλή τροφή. Βλέπω από την καρδιά μου, κάθε παιδί να έχει μπόλικη αγάπη, στοργή και  φροντίδα ώστε να μπορεί να χαίρετε τα ταλέντα και τα χαρίσματα του. Βλέπω έναν κόσμο όπου η καρδιά είναι πιο σημαντική από το μυαλό. 

Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι μοιράζουν και δεν συσσωρεύουν. Χρωματίζω τον κόσμο με τα χρώματα της δικαιοσύνης και της ισότητας. Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι σέβονται την φύση και την ερωτεύονται ξανά. Και η φύση απαντάει, χαρίζει καθαρό νερό καθαρό αέρα και τροφή. Όλα τα ζώα και όλα τα φυτά είναι χαρούμενα. Το βαθύ γέλιο βγαίνει από τις καρδιές των ανθρώπων.

Λέω ευχαριστώ για την αγάπη, κατανόηση, σοφία, θάρρος και ταπεινότητα ώστε να μπορώ να εκτελώ το κομμάτι που μου αντιστοιχεί. Να είμαι χρήσιμος. Είθε όλοι να έχουν την Αγάπη, κατανόηση, θάρρος και ταπεινότητα ώστε να μπορούν να εκτελούν το κομμάτι που τους αντιστοιχεί. Κάπως έτσι προσεύχομαι εγώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

 

 

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top