Συνατσάκη: Το post μετά την αποκάλυψη ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση

Στο προσκήνιο έρχονται όλο και περισσότερες υποθέσεις

Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία Μπεκατώρου

Η Σοφία Μπεκατώρου αποτελεί το πρόσωπο των ημερών και είναι πηγή δύναμης και έμπνευσης για όλες τις γυναίκες. Η χρυσή Ολυμπιονίκης με την ένδοξη καριέρα στην ιστιοπλοΐα βρήκε το κουράγιο να μιλήσει δημόσια και να εξομολογηθεί τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της ιστιοπλοΐας στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

σοφια μπεκατώρου

Η Μπεκατώρου με το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα

Μετά την αποκάλυψη και τις καταγγελίες της, το κίνημα ‘’MeToo’’ φέρνει στο προσκήνιο όλο και περισσότερες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές»

Τη δική της αποκάλυψη έκανε μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία συγκλόνισε λέγοντας πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όχι μία αλλά τρεις φορές στο παρελθόν!

Μαίρη Συνατσάκη

Φυσικά, μετά το βίντεο και την αποκάλυψη αυτή, η παρουσιάστρια – Youtuber έλαβε δεκάδες μηνύματα υποστήριξης από τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι οι άνθρωποι που μοιράστηκαν μαζί της τις δικές τους εμπειρίες.

Στη συνέχεια, εκείνη ανήρτησε μια φωτογραφία στα Instastories της θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι την υποστήριξαν με τα μηνύματά τους. «Ευχαριστώ», επανέλαβε.

συνατσάκη βίντεο παρενόχληση σεξουαλική κακοποίηση μπεκατώρου

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top