Όλες οι εμφανίσεις στην ορκωμοσία Μπάιντεν - Ποιους σχεδιαστές επέλεξαν

Στην τελετή ορκωμοσίας ξεχώρισαν οι γυναικείες παρουσίες

Ορκίστηκε ο 46ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Στην τελετή ορκωμοσίας, φυσικά, ξεχώρισαν οι γυναικείες παρουσίες και οι στυλιστικές τους επιλογές. 

Ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ - «Στόχος μου η ενότητα»

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία του οίκου Markarian, η σχεδιάστρια του οποίου Αλεξάντρα Ο΄ Νιλ σχεδίασε για εκείνη ένα τουίντ φόρεμα και ένα μαντό στην απόχρωση του μπλε του ωκεανού. 

Τζιλ Μπάιντεν: Ποια είναι η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Στη συνέχεια η Τζιλ Μπάιντεν άλλαξε ρούχα. Μπήκε στον Λευκό Οίκο ντυμένη στα λευκά. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μακρύ, λευκό παλτό Gabriela Hearst με κεντήματα στο τελείωμα και από μέσα ένα φόρεμα με διαφάνεια και κεντημένα λουλούδια. Επέλεξε nude σατέν γόβες από το brand της Sarah Jessica Parker. Ολοκλήρωσε το λευκό look της με κεντημένη μάσκα και δερμάτινα γάντια.

Η Κάμαλα Χάρις, η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε δύο νέους Αφροαμερικανούς σχεδιαστές, τους Christopher John Rogers και Sergio Hudson. Η πρώην γερουσιάστρια της Καλιφόρνια φόρεσε ένα βιολετί σύνολο, που αποτελείτο από ένα μακρύ φόρεμα και ένα ασορτί μαντό.

Η θετή κόρη της αντιπροέδρου, Έλα Έμχοφ, εμφανίστηκε με ένα παλτό Miu Miu στολισμένο με κρύσταλλα και εντυπωσιακό γιακά. Στα μαλλιά της φόρεσε ένα headband του brand Loerffler Randall. Το φόρεμα του οίκου Batsheva ολοκλήρωσε την εμφάνιση.

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μία φορά η Μισέλ Ομπάμα, η οποία εμφανίστηκε με βαθύ μπορντό της Βουργουνδίας παλτό και ζιβάγκο, ασορτί παντελόνι του ιδίου χρώματος και μία χρυσή ζώνη. Ρούχα που φέρουν την υπογραφή του σχεδιαστή μόδας Sergio Hudson, από τη Νότια Καρολίνα, του ίδιου δηλαδή σχεδιαστή που έντυσε και την Κάμαλα Χάρις.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην τελετή της ορκωμοσίας και στήριζαν τον πρόεδρο εδώ και καιρό, είναι και η Jennifer Lopez. Η λατίνα σταρ εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την εμφάνισή της επιλέγοντας ένα ολόλευκο σύνολο Chanel.

Εκεί ήταν και η εκκεντρική Lady Gaga, η οποία εμφανίστηκε στην έναρξη της τελετής και τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Αμερικής κι αποθεώθηκε για την ερμηνεία της. Επέλεξε να φορέσει μία τεράστια κόκκινη - μαύρη τουαλέτα, δημιουργία του οίκου Schiaparelli με ένα τεράστιο χρυσό περιστέρι στο πέτο.

Η Amanda Gorman είναι η νεαρότερη ποιήτρια που απήγγειλε ποίημα σε ορκωμοσία Αμερικανού προέδρου, γράφοντας τη δική της ιστορία. Επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο Prada παλτό.

Ο Τζο Μπάιντεν και ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ, επέλεξαν τον σχεδιαστή Ralph Loren για τα κοστούμια τους, με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ να φορά ανοικτή μωβ γραβάτα.

Ο αμερικανικός οίκος Ralph Lauren είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας στις ΗΠΑ και έχει ήδη ντύσει τη Μελάνια Τραμπ, στην τελετή ορκωμοσίας του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, τον Ιανουάριο του 2017.

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top