Μαρία Ηλιάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της που έχει «φύγει»

«Χρόνια πολλά μαμά...» έγραψε στο τέλος του κειμένου της

Βίντεο της Μαρίας Ηλιάκη από τη χιονισμένη Ζυρίχη

Ξεχωριστή και ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη είναι η σημερινή ημέρα για τη Μαρία Ηλιάκη, αφού είναι του Αγίου Αθανασίου και η μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή, θα είχε την ονομαστική της εορτή.

Η παρουσιάστρια, που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ερωτική μετανάστης και μένει μαζί με τον σύντροφο της στη Ζυρίχη, αγαπούσε πολύ την πολυαγαπημένη της μαμά και κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, τη θυμάται έντονα.

Τολμηρή η Μαρία Ηλιάκη: Πήγε στο σούπερ μάρκετ με τις πιτζάμες της!

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να μοιραστεί τη σημαντική αυτή ημέρα για εκείνη με τους διαδικτυακούς της φίλους κι έτσι δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου μας δείχνει το τατουάζ της που γράφει «Αθανασία» κι έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τη μητέρα της.

Απηυδισμένη η Μαρία Ηλιάκη: «Φτάνει όμως, ε!»

ηλιάκη μαμά

«Είναι ευλογία να λυπάσαι όταν δεν υπάρχει. Είναι ευλογία να θυμώνεις γιατί σου έφυγε, σου άφησε κενά, δεν σε καταλαβαίνει πια. Για εκείνο το «Αχ μανούλα μου» που σου βγαίνει αυθόρμητα σε μικρές καθημερινές στιγμές. Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας, είτε κατάφερε, είτε όχι να είναι αποτελεσματική στον ρόλο της γιατί εσένα σου έδωσε ζωή. Και άφησε την από εκεί που είναι να σου στέλνει την ευλογία ή τη συγγνώμη της. Γιατί έτσι και αλλιώς μέσα από σένα ζει.. Χρόνια πολλά μαμά», ήταν το συγκινητικό μήνυμά της.

μαρία ηλιάκη

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top