Χριστίνα Μπόμπα: Η ερωτική εξομολόγηση στον Τανιμανίδη για τη γιορτή του

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

Τη γιορτή του έχει σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού το όνομά του είναι Αθανάσιος. Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην του ευχηθεί δημόσια η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Με μία υπέροχη φωτογραφία από τις διακοπές τους σε ένα εξωτικό μέρος η μελαχρινή καλλονή έγραψε λίγα λόγια για τον άντρα της ζωής της:

«Χρόνια ευτυχισμένα αγάπη μου! Να σε χαιρόμαστε! Εύχομαι κάθε χρόνος που έρχεται να γιορτάζουμε μαζί και με τα παιδάκια μας και να λέμε χρόνια πολλά στον καλύτερο άντρα αλλά και μπαμπά του κόσμου! Σ’αγαπώ PS. Μια φωτογραφία throwback από μέρη εξωτικά για να θυμηθείς αυτό που τόσο αγαπάς, τα ταξίδια!»

Η Χριστίνα και ο Σάκης σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν τα δίδυμα μωράκια τους που με τόση προσμονή περιμένουν. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Σεπτέμβριο του 2018 και ήθελε πολύ να αποκτήσει μεγάλη οικογένεια. Όπως έχουν δηλώσει και οι δυο προσπαθούσαν πολύ καιρό για να αποκτήσουν ένα παιδί και η εγκυμοσύνη δεν ήρθε εύκολα. 

«Για εμάς αυτή η δύσκολη χρονιά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Το θέλαμε αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα. Τελικά, ο Θεός μας βοήθησε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να περιμένουμε δυο μωράκια. Δεν ξέρουμε ακόμη το φύλο των μωρών. Πριν την εγκυμοσύνη ήθελα αγοράκι, μετά κοριτσάκι. Τώρα δε με νοιάζει καθόλου. Το λούκι το περνάνε οι γυναίκες και τη στεναχώρια στα ζευγάρια που δεν κάνουν εύκολα παιδιά, την περνάει πιο πολύ η γυναίκα. Να ξέρουν όσοι δυσκολεύονται ότι κάποια στιγμή θα έρθει το μωρό και τα ξεχνάς όλα», είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η δήλωση για τα δίδυμα και τις δυσκολίες που πέρασαν

Το ζευγάρι περνά πολλές ώρες μαζί, αφού ο παρουσιαστής προτίμησε να μείνει στο πλευρό της συζύγου του και να μην παρουσιάσει το Survivor.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top