Σία Κοσιώνη: Το μήνυμα στη Σοφία Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση

«Δίνει θάρρος σε χιλιάδες γυναίκες»

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τη στήριξή της στη Χρυσή Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή της για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα 21 της χρόνια από παράγοντα της ομοσπονδίας, εξέφρασε δημόσια η Σία Κοσιώνη.

«Τότε άρχισε να ασελγεί εις βάρος μου. Προσπάθησε να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί», εξομολογήθηκε ανάμεσα σε άλλα η Σοφία Μπεκατώρου στη Διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι».

Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου: Τον απωθούσα αλλά ασέλγησε πάνω μου

Το πρωί της Παρασκευής η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πόσταρε στο Instagram φωτογραφία της γνωστής αθλήτριας, γράφοντας τα δικά της λόγια στήριξης: «Τώρα έχουμε ακόμη ένα λόγο να υποκλινόμαστε στην Ολυμπιονίκη μας Σοφία Μπεκατώρου που βρήκε το θάρρος μετά από τόσα χρόνια να μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, δαμάζοντας πλέον και τα «μποφόρ» της ψυχή της. Μετά από χρόνια ενόχων, που δεν μπόρεσε να το αποτρέψει, που δεν μπόρεσε να το καταγγείλει, μιλάει δυνατά δίνοντας δύναμη και θάρρος σε χιλιάδες άλλες γυναίκες που επιλέγουν υπό το βάρος αμέτρητων φόβων τη σιωπή. Σοφία είμαστε μαζί σου. #saynotoviolenceagainstwomen #speakup».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

Η πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας με τα 10 μετάλλια στη σπουδαία καριέρα της, ένα χρυσό κι ένα χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και του Πεκίνου αντίστοιχα, έκανε μια θριαμβευτική είσοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο το 2016 ως πρώτη γυναίκα σημαιοφόρος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top