Όσα αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ για την επίθεση της Ιωάννας με βιτριόλι

«Έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος»

Την περασμένη άνοιξη σόκαρε την κοινή γνώμη η ιστορία της 33χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση από αντίζηλό της στην περιοχή της Καλλιθέας

Επίθεση με βιτριολι: Παγκόσμια εκστρατεία αγάπης για την Ιωάννα

Η Αννίτα Ναθαναήλ που έχει έρθει σε επαφή με το θύμα του απίστευτου αυτού περιστατικού, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μέλετη, όπου εξήγησε τι ήταν αυτό που την ώθησε να «στήσει» μια παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και στήριξης της Ιωάννας. 

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η υγεία της: «Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω του κορωνοϊού και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό. Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό. Επειδή με τις εγχειρήσεις που έχει κάνει, έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος που δεν τα είχε περίσσεια αφού είναι λεπτή κοπέλα. Το δέρμα αργεί πάρα πολύ να ξεχειλώσει. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη» ανέφερε στην Ελεονώρα. 

Επίθεση βιτριόλι: Η δράστις ήξερε ότι μπορεί να σκοτώσει την Ιωάννα

Θέλει να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες

Πώς έγινε η επαφή ανάμεσα στις δύο γυναίκες; «Επικοινώνησα μαζί της μέσω Instagram, μου απάντησε και με ευχαρίστησε, λέγοντάς μου ότι αυτό δεν είναι κάτι που θα τη βοηθούσε σε εκείνη τη φάση από όσα της είχε πει η γιατρός της. Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα, της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της. Της είπα για αυτή την εκστρατεία, χάρηκε αλλά μου ζήτησε να το σκεφτεί. Την επόμενη μέρα μου είπε το ναι.. Ήταν πολύ διστακτική και επιφυλακτική στην αρχή, τώρα μιλάμε κάθε μέρα και μου έχει στείλει και κάποια μηνύματα αγάπης. Συγκινήθηκε πάρα πολύ από την ανταπόκριση του κόσμου και τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει καθημερινά. Κάνει όνειρα για το πώς θα μπορέσει να βοηθήσει άλλες γυναίκες. Δεν έχουμε μιλήσει για τη μέρα που έγινε το περιστατικό γιατί δε ξέρω πως μπορεί ν' αντιδράσει. Της έχω ζητήσει και συγγνώμη που βγαίνω και μιλάω εκ μέρους της για την κατάστασή της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top