Ελεονώρα Μελέτη: Η «κόντρα» με την Τσιμτσιλή και στη μέση ο Τάκης Χατζής

Δείτε τον διάλογο της παρουσιάστριας με τον δημοσιογράφο

Δύο εκπομπές διεκδικούσαν για καλεσμένη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και το «Direct» του Τάκη Χατζή, που τελικά… κέρδισε την παρουσιάστρια

H Τσιμτσιλή απαντά για τη Μελέτη: «Μη μας βάζουν να τσακωθούμε μεταξύ μας»

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο σαββατοκύριακο με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Xαμογέλα» που αποκάλυψε ότι η Σταματίνα είπε «όχι» στη Μελέτη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες υπάρχει μια  κόντρα.

Το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα εξήγησε ότι το ρεπορτάζ ισχύει, αλλά η άρνησή της να βρεθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη -με την οποία έχει πολύ καλές σχέσεις- ήρθε επειδή είχε δεχτεί νωρίτερα την πρόταση του Τάκη Χατζή

Ο Δήμος Βερύκιος έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα βιντεάκι όπου η Ελεονώρα συνομιλεί με χιούμορ με τον γνωστό δημοσιογράφο έξω από το ραδιοφωνικό στούντιο που συναντιούνται κάθε μέρα. 

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για την εγκυμοσύνη της

«Την έπεσα και στη Σταματίνα, αλλά είχε ήδη κλείσει. Μου την πρόλαβες. Θα παίξω φέτα και θα ξεκινήσω έτσι», είπε αρχικά η Ελεονώρα και συνέχισε γελώντας: «Θα μου έρθετε; Αφού εσείς δε με έχετε καλέσει, θα σας καλέσω εγώ. Σας περιμένω».

Στη συνέχεια οι δυο τους μίλησαν και για το σκυλάκι της παρουσιάστριας που πάσχει από άνοια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top