Elon Musk: Ξεπέρασε τον Bezos κι έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Ο Mr. Tesla ξεπέρασε τον ιδρυτή της Amazon

elon musk

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη είναι και επίσημα πια ο ιδιοκτήτης της Tesla και της Space X,  Elon Musk, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τον Jeff Bezos της Amazon.

Συγκεκριμένα ο Musk, σύμφωνα με το Βloomberg, πέρασε στην πρώτη θέση την περασμένη Τρίτη, μετά την αύξηση της τιμής της μετοχής της Tesla.

Η προσωπική αξία του Mr. Tesla εκτιμάται αυτή τη στιγμή στα 185 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας εκείνη του Bezos, ο οποίος διατηρούσε την πρωτιά από τον Οκτώβριο του 2017.

Ο Jeff Bezos, παρότι είδε και αυτός την αξία της Amazon να ανεβαίνει το 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που εκτόξευσε το ηλεκτρονικό εμπόριο, έχασε μέρος της περιουσίας του αφού αναγκάστηκε να δώσει το 4% των μετοχών της εταιρείας του στην πρώην γυναίκα του, MacKenzie Scott μετά τον χωρισμό τους.

Μάλιστα, αναλυτές της αγοράς αναμένουν ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της περιουσίας του Musk το επόμενο διάστημα, καθώς η ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα κορυφώνεται κάθε έτος από εδώ και πέρα, με την Tesla αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top