«Aν συναντήσεις τον Αρναούτογλου ρώτησέ τον γιατί δε μιλάμε»

Ποιος γνωστός δημοσιογράφος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ιδιαίτερα αιχμηρός στις δηλώσεις του εμφάνιστηκε ο Θανάσης Πάτρας σε συνέντευξη που παραχώρησε. 

Ο ίδιος μίλησε για τη θητεία του στον Alpha, ως αντικαταστάτης της Σοφίας Αλιμπέρτη μετά την αποχώρησή της και πως έμαθε από τα περιοδικά ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα πάρει τη θέση του στην εκπομπή. 

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να δηλώσει πως δεν ξέρει τον λόγο που δεν έχουν κρατήσει επαφές.

Συγκινήθηκε ο Αρναούτογλου: Οι ευχές του γιου του για τα γενέθλιά του

Για τότε που ανέλαβε την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη είπε: «Όταν έκανα εκπομπή με τη Σοφία Αλιμπέρτη, βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα. Δέχτηκε τότε η Σοφία μια πρόταση από άλλο κανάλι, θεώρησε ότι πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και το έκανε. Εμένα δεν μου είπε κανένας να πάω μαζί της. Βρέθηκα εκεί πέρα μόνος να διαχειριστώ μια κατάσταση.

Παίζαμε με τη Σοφία απέναντι και κάναμε τα ίδια νούμερα. Έμαθα από τις εφημερίδες ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος παίρνει την εκπομπή μου. Ήταν μια επαγγελματική φάση της ζωής μου που με έκοψε».

Ενώ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Happy Day»: «Δεν έχω καμία σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μου είναι αδιάφορο, δεν με «πονάει» καθόλου. Θα ήθελα να τον ρωτήσεις αν τον συναντήσεις, γιατί δεν μιλάμε. Τον εκτιμώ επαγγελματικά πάρα πολύ, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω την ίδια γνώμη»

Παπαργυρόπουλος: Έφερε σε δύσκολη θέση τον Αρναούτογλου;

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top