Χριστίνα Μπόμπα: Φτιάχνει λαχανοντολμάδες στην κουζίνα της!

Έχει αρχίσει και φουσκώνει η κοιλίτσα της

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη!

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η διακόσμηση-υπερπαραγωγή λόγω των Χριστουγέννων

Η μελαχρινή καλλονή αυτή την περίοδο περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι και μας δείχνει στο Instagram την καθημερινότητά της.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Χριστίνα μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε για πρώτη φορά λαχανοντολμάδες, δείχνοντάς μας τη διαδικασία.

Λαχανοντολμάδες - Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα: Της είχαν βρει στο φλιτζάνι ότι θα αποκτήσει δίδυμα!

Η Χριστίνα και ο Σάκης είναι παντρεμένοι από τον Σεπτέμβριο του 2018 και όλα αυτά τα χρόνια δηλώνουν πόσο πολύ θέλουν να δημιουργήσουν μία μεγάλη οικογένεια.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα

Το όμορφο ζευγάρι τα κατάφερε τελικά και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί δίδυμα. Όπως δήλωσε ο παρουσιαστής στους δημοσιογράφους δε γνωρίζουν ακόμη τα φύλα των μωρών αλλά δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Είναι και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι που θα μεγαλώσει η οικογένειά τους, αφού προσπαθούσαν αρκετό καιρό.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η δήλωση για τα δίδυμα και τις δυσκολίες που πέρασαν

Μάλιστα, ο Σάκης αρνήθηκε και την πρόταση που είχε για την παρουσίαση του Survivor, αφού θέλει να είναι δίπλα στη Χριστίνα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και να είναι παρών στη γέννηση των παιδιών του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top