Χριστίνα Μπόμπα: Της είχαν βρει στο φλιτζάνι ότι θα αποκτήσει δίδυμα!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η εγκυμονούσα στο Instagram

Πρώτη φορά μανούλα θα γίνει η Χριστίνα Μπόμπα και μάλιστα περιμένει δίδυμα! Η μελαχρινή καλλονή διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη είναι ενθουσιασμένοι.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η δήλωση για τα δίδυμα και τις δυσκολίες που πέρασαν

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Χριστίνα έκανε μια αποκάλυψη, μέσα από τα Instagram Stories της. Τον περασμένο Ιούνιο που επισκέφτηκε συγγενείς στην Θεσσαλονίκη, η θεία της, της βρήκε στο φλιτζάνι ότι θα αποκτήσει δίδυμα!

Όπως ακούγεται στο βίντεο, η θεία της, της είπε: «Μόνο επιτυχίες βλέπω. Δύο μεγάλες έρχονται, δύο παράλληλοι δρόμοι, δύο αστέρια μέσα στην οικογένεια που δημιουργούν δύο επιτυχίες. Να είστε γεροί και ευτυχισμένοι!». 
Χριστίνα Μπόμπα - Τανιμανίδης

Πριν από μερικές μέρες, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις on camera και μίλησε στους δημοσιογράφους για την ευτυχισμένη περίοδο που βίωνει με τη σύζυγό του. Παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκαν να αποκτήσουν παιδί και ότι προσπάθησαν αρκετά.

«Για εμάς αυτή η δύσκολη χρονιά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Το θέλαμε αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα. Τελικά, ο Θεός μας βοήθησε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να περιμένουμε δυο μωράκια. Δε ξέρουμε ακόμη το φύλο των μωρών. Πριν την εγκυμοσύνη ήθελα αγοράκι, μετά κοριτσάκι. Τώρα δε με νοιάζει καθόλου. Το λούκι το περνάνε οι γυναίκες και τη στεναχώρια στα ζευγάρια που δεν κάνουν εύκολα παιδιά, την περνάει πιο πολύ η γυναίκα. Να ξέρουν όσοι δυσκολεύονται ότι κάποια στιγμή θα έρθει το μωρό και τα ξεχνάς όλα», είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο παρουσιαστής αρνήθηκε, ακόμα, να πάει φέτος στον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει το Survivor, προκειμένου να είναι κοντά στην αγαπημένη του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top