Μπισμπίκης: Τα υβριστικά μηνύματα για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Όσα εξομολογήθηκε ο τηλεοπτικός «Βόσκαρης»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται τον «Μάνο Βόσκαρη» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Είναι ένας σκληροτράχηλος και επιβλητικός διευθυντής φυλακών που κατάφερε να κάνει τη ζωή της Ελένης… κόλαση.

Μαρία Κίτσου: Δεν παρέλαβε βραβείο και ο Μπισμπίκης αποχώρισε εκνευρισμένος

Αν και αρκετοί ηθοποιοί προτιμούν να μην παίζουν τον ρόλο του «κακού» στην τηλεόραση, αλλά και το θέατρο εκείνον δεν τον πειράζει, γιατί όπως είπε συνήθως παίζει «ό,τι πιο διαστροφικό και ανώμαλο υπάρχει σε άτομο».

Εξαιτίας, λοιπόν του ρόλου του στις «Άγριες Μέλισσες» πολλοί είναι εκείνοι που τον «μισούν» και του στέλνουν αρνητικά μηνύματα στα social media.

Μπισμπίκης: Μιλά πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τα Κορφιάτικα βραβεία

«Σήμερα δε δέχεσαι αρνητικά σχόλια στοn δρόμο, για τον ρόλο που ερμηνεύεις, υπάρχουν τα μηνύματα στα social media. Έχω Instagram και μου στέλνουν μηνύματα του τύπου "αλήτη", "τι κάνεις στην Ελένη" και τα λοιπά. Εντάξει, δεν απαντάω, αλλά πλάκα έχει. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω από πού προέρχεται. Κάποιοι άνθρωποι που ταυτίζονται τόσο πολύ σε σημείο να σου στέλνουν μήνυμα τέτοιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικό τους. Δεν είναι δικό μου το θέμα. Ο "κακός" ιντριγκάρει το κοινό, έχει πάντα μεγαλύτερο ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Dot.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top