Μπισμπίκης: Μιλά πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τα Κορφιάτικα βραβεία

Η απάντηση του ηθοποιού

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή στα Θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία 2020.

Ωστόσο, μια απουσία και μια αποχώρηση φαίνεται ότι προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφού δύο ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες», η Μαρία Κίτσου και ο Βασίλης Μπισμπίκης, πρωταγωνίστησαν διά της απουσίας τους.

Μαρία Κίτσου: Δεν παρέλαβε βραβείο και ο Μπισμπίκης αποχώρισε εκνευρισμένος

Το Βραβείο «Ζωή Λάσκαρη» θα πήγαινε στη Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση και τότε ο διοργανωτής, κ. Μουζακίτης, είπε επί σκηνής: «Αφού η Μαρία Κίτσου λείπει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού». Προτείνει λοιπόν ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. 

Μαρία Κίτσου: «Ήταν η κακιά στιγμή»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, που εκείνη την ώρα ήταν στον χώρο και θα έπαιρνε το επόμενο βραβείο, αμέσως αποχώρησε. Πολλοί είπαν ότι η κίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη ήταν αντίδραση στο βραβείο που δεν έδωσαν στη Μαρία Κίτσου.

Τελικά, μετά από παρεμβάσεις τρίτων, το ζήτημα της βράβευσης της Μαρίας Κίτσου διευθετήθηκε και ο σκηνοθέτης της παράστασης Μάνος Καρατζογιάννης παρέλαβε το βραβείο αντ’ αυτής, οι διοργανωτές αναζήτησαν τον Βασίλη Μπισμπίκη, όμως ο ηθοποιός είχε φύγει και το βραβείο του παρέλαβε άλλος.

Ο ηθοποιός απάντησε πρώτη φορά στο ραδιόφωνο λέγοντας ότι ένιωσε πολύ άσχημα που αποσύρανε το βραβείο της Μαρίας και γι’ αυτό τον λόγο αποχώρησε!

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top