Ασημίνα Χαρίτου: Η πρώτη φωτογραφία με το νέο της αγόρι

Η πρώην παίκτρια του GNTM 2 έχει δηλώσει πως είναι ερωτευμένη

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Ασημίνας Χαρίτου με την Άννα Χατζή - Στην παρέα τους ήταν και ο σύντροφος -πια- της Ασημίνας
 

Η Ασημίνα Χαρίτου ήταν ένα από τα πολυσυζητημένα κορίτσια του GNTM 2019. Τόσο με την εξωτική ομορφιά της όσο και με τον εκκεντρικό χαρακτήρα της, η ginger καλλονή κατάφερνε να βρίσκεται στο επίκεντρο των gossip news για καιρό.

 

Μάλιστα, μετά το τέλος του GNTM 2, πολλά δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου.

«Από όλους του μαϊντανούς, αυτόν βρήκαν να μου χρεώσουν τώρα;», είχε τότε δηλώσει η Ασημίνα.

GTNM -Ασημίνα για Τούνη: «Εγώ δεν είμαι Influencer με πλαστικές στη μύτη»

«Δεν τα είπα εγώ!»: Η Ασημίνα Χαρίτου για το «κράξιμο» στην Ιωάννα Τούνη!

Το τελευταίο διάστημα, το νεαρό μοντέλο είναι full in love και βρίσκεται σε σχέση με ένα αγόρι που είναι επίσης μοντέλο. Ο λόγος για τον Θάνο Αδαμόπουλο.

Ερωτευμένη η Ασημίνα Χαρίτου του GNTM: Ποιος της έκλεψε την καρδιά;

«Είμαστε μαζί με τον Θάνο και είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Ήμασταν μαζί διακοπές, είχαμε πάει διακοπές στο Ιόνιο με καταμαράν. Δε χρειάστηκε και πολύ. Είχαμε πολύ καλή χημεία και έδεσε το γλυκό» είχε εξομολογηθεί πριν κάποιο καιρό στην εφημερίδα “On Time” η ίδια η Ασημίνα.

 

 

Τα δύο παιδιά φαίνεται πως είναι πολύ καλά μεταξύ τους και αν και κρατούν χαμηλό προφίλ στα social media όσον αφορά στη σχέση τους, ο Θάνος θέλησε να κάνει μία εξαίρεση και δημοσίευσε στα Instastories του μια φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε αγκαλιά με την αγαπημένη του.

Ασημίνα GNTM 2 σχέση νέος σύντροφος

ασημίνα gntm 2019
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top