Θεοδωράκη: «Οι κανίβαλοι είπαν πως πούλησα ένα σπίτι 2 εκατομμύρια»

«Είμαι φτωχή. Το ρεύμα μου το πλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της» είπε

Το πρόσωπο των ημερών ήταν πριν από λίγο καιρό η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έπειτα από ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο facebook στην οποία τόνιζε πως έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και πως θέλει να δέσει μία θηλιά στο λαιμό της και να πεθάνει. 

Η απάντηση της Ακρίτα στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη για την... κατίνα!

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη δέχτηκε σφοδρή κριτική από πολλούς, ενώ και η Έλενα Ακρίτα αναρωτήθηκε πώς ξόδεψε τα 2 εκατομμύρια που της έδωσε ο μπαμπάς της.

Σοκάρει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Θα δέσω θηλιά στον λαιμό να πεθάνω


 «Για εμένα ως Μαργαρίτα Θεοδωράκη πιστεύουν όλοι ότι είμαι πλούσια και δεν είμαι. Δεν έχω καμία βοήθεια από το κράτος. Είμαι μια φτωχή γυναίκα και οι φίλοι μου είναι φτωχοί. Τρεις ημέρες τρέφομαι με τραχανά και κανείς δεν με πιστεύει επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη. Κάθονται όλοι αυτοί οι μα….ες και λένε ότι έχω λεφτά. Μπιμπελό είμαι επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη; Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που έχει χρέη και υποχρεώσεις. Βγήκαν όλοι αυτοί οι «κανίβαλοι» που με κατηγορούν συνεχώς ότι πούλησα ένα σπίτι 2 εκατ. ευρώ. Όλα πήγαν στην Εφορία. Το πουλήσαμε για να μην έχουμε χρέη»  δήλωσε η θυγατέρα του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη στο Down Town  ενώ αποκάλυψε πως το ρεύμα στο  σπίτι της της το πλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα και ο άνδρας της καθώς εκείνη είναι άνεργη από το 2012.

«Mας έκοψαν το ρεύμα πριν από ένα μήνα γιατί χρωστάμε 6.000 ευρώ. Ξέρεις ότι η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα; Είμαι άνεργη από το 2012, έχω σκληρή αντιμετώπιση από τον Τύπο και το υπουργείο Πολιτισμού σιγή. Είμαι στα 62 μου έχω δώσει τα χρήματά μου στο ΙΚΑ και δεν θα μπορώ να πάρω σύνταξη. Τι να μην δείξω ότι πεινάω και ότι είμαι φτωχός; Ο πατέρας μου έχει οικονομικές δυσκολίες και νομίζουν ότι είναι πάμπλουτος και μπορεί να πληρώσει το ρεύμα της κόρης του. Πάντα με βοηθούσε και ήταν γενναιόδωρος. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια. Ξέρεις τι φθόνο έχω φάει για τον πατέρα μου;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top