Ο κούκλος γιος του Πλούταρχου εξηγεί πώς αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής

Η αντίδραση των γονιών του, όταν τους το ανακοίνωσε

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και στην περίπτωση του Γιώργου Κακοσαίου η παροιμία αυτή ισχύει απόλυτα.

Γιώργος Κακοσαίος: «Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία να χαράξει»

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου αποφάσισε να παρατήσει το ποδόσφαιρο και να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στο τραγούδι.

Γιάννης Πλούταρχος: Εννοείται ότι θέλω να γίνω παππούς!

Για την απόφασή του αυτή, καθώς και για τον τρόπο που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα γίνει τραγουδιστής μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή «Πρωινό». 

Ο ίδιος, όπως εξομολογήθηκε, πήρε το ρίσκο να εγκαταλείψει το όνειρό του να γίνει ποδοσφαιριστής για να ασχοληθεί ολοκληρωτικά με τη μουσική. Ήταν η περίοδος που ο νεαρός καλλιτέχνης αγωνιζόταν στις ακαδημίες με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στη θέση του τερματοφύλακα. 

«Το τραγούδι παίζει σίγουρα πρωταρχικό ρόλο για μένα. Αλλά σίγουρα μαζί με το τραγούδι θέλω να ασχοληθώ και με την υποκριτική. Το ένα βοηθάει το άλλο και τα δυο εμένα. Τραγουδάω από τότε που με θυμάμαι. Κυρίως του μπαμπά τα τραγούδια. Θυμάμαι κάθε δίσκο ξεχωριστά, κάθε περίοδο. Τα ακούγαμε όλοι μαζί στο σπίτι πριν βγουν. Και σε ταξίδια που πηγαίναμε μαζί. Όταν έβγαιναν, ακούγαμε τα επόμενα.

Το “Στο Φωνάζω” με έκανε να θέλω να γίνω τραγουδιστής. Θυμάμαι πως το 2009 ο πατέρας μου είχε κάνει ένα tour στην Ελλάδα και έβγαινα στο τέλος κάθε συναυλίας και τραγουδούσα αυτό το τραγούδι. Είχα δεύτερες σκέψεις για το τραγούδι γιατί έπαιζα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήμουν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Σταμάτησα για το τραγούδι, αλλά είχα δεύτερες σκέψεις. Ειδικά η μάνα μου έπεσε στα πατώματα όταν της το είπα. Το είπα και στους δυο μαζί. Μαζευτήκαμε κάτω στην τραπεζαρία και τους είπα πως θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με τη μουσική» εξήγησε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top