Ρένια Λουϊζίδου: Γιατί θέλησε να μιλήσει δημόσια για τις αποβολές της

Όσα εξομολογήθηκε για τον γάμο της η αγαπημένη ηθοποιός

«Οι αποβολές μου έγιναν πριν από 21 χρόνια. Είπα δημόσια για τις αποβολές γιατί ξέρω τη στεναχώρια και πόσες πολλές γυναίκες το περνάνε. Σαν μια μορφή παρηγοριάς. Συμβαίνει συχνά σε μια γυναίκα να αποβάλει και μπορεί να συμβεί σε όλες μας. Τις περισσότερες φορές το νικάμε και αν όχι, δεν πειράζει!», είπε η Ρένια Λουϊζίδου στην κάμερα της εκπομπής “Love it” θέλοντας να δώσει δύναμη σε γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση.

Ρένια Λουϊζίφου αποβολές συνεντευξη

Ρένια Λουιζίδου: Όσα εξομολογήθηκε για τις δύο αποβολές που τη σημάδεψαν!

Η ηθοποιός μίλησε και για τον γιο της, τον σύζυγό της αλλά και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου

«Συνήθως αυτοί που σε πλησιάζουν είναι αυτοί που σε αγαπάνε και θα πούνε μια καλή κουβέντα. Οι άλλοι έχουν την ευγένεια να μην το κάνουν. Ο γιος μου είναι 20 χρόνων. Τα 3 - 4 πρώτα χρόνια του παιδιού μου δεν εργαζόμουν τόσο έντονα. Όταν γίνονται αλλαγές σε μια οικογένεια πρέπει να δώσεις χρόνο και την αλήθεια σου. 

Το μυστικό της επιτυχίας στον γάμο είναι η βαθιά συνεννόηση. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι ένας άντρας όπως αυτός που έψαχνα. Με τον γιο μου γελάμε, βλέπουμε μαζί ποδόσφαιρο, αλλά πρωτίστως, είμαι η μαμά του. 

Το κορίτσι του γιου μου το γνωρίζουμε και συναναστρεφόμαστε. Το κορίτσι και οι φίλοι του με αντιμετωπίζουν σαν τη μαμά του. Βίωσα μεγάλη ανασφάλεια στη ζωή μου όντας ηθοποιός, σαν μάνα δε θα τα ευχόμουν στο γιο μου» συμπλήρωσε η Λουϊζίδου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top