Ρένια Λουιζίδου: Όσα εξομολογήθηκε για τις δύο αποβολές που τη σημάδεψαν!

Για ποιο λόγο δεν έκανε δεύτερο παιδί;

Όποια σειρά κι αν έχει πρωταγωνιστήσει έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, ενώ τελευταία τη βλέπουμε ξανά στο «Καφέ της Χαράς». Δεν είναι λίγοι που θεωρούν τη Ρένια Λουιζίδου «γουρλού», ωστόσο, στην προσωπική της ζωή δεν έχει περάσει και πολύ εύκολα

Ρένια Λουϊζίδου: Το μυστικό του γάμου της και η σχέση με τον γιο της

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε τις ατυχείς εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν, αλλά και τον λόγο που δεν απέκτησε δεύτερο παιδί.

Θάνος Κωνσταντάκης Ρένια Λουιζίδου

Η ηθοποιός με τον σύζυγό της Θάνο Κωνσταντάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν αποκτήσαμε δεύτερο παιδί γιατί εγώ φοβήθηκα. Πριν κάνω τον Βίκτωρα είχα δύο αποβολές. Μετά μετάνιωσα. Όταν… ξεφοβήθηκα όμως, γιατί δεν υπήρχε κάποιος ιατρικός λόγος που να το δικαιολογεί, ο Βίκτωρας είχε γίνει έξι χρονών και δεν ήθελα να έχουν τα παιδιά μου τόσο μεγάλη διαφορά», εξομολογήθηκε. 

Ρένια Λουϊζίδου: Το spoiler που της ξέφυγε για το «Καφέ της Χαράς»

Στη συνέχεια μίλησε και την επιστροφή της στη σειρά του Χάρη Ρώμα: «Θα μπω στο Καφέ της Χαράς τέλος Νοεμβρίου και θα μείνω μέχρι το τέλος. Το νόθο παιδί θα είναι η Όλγα Σκιαδαρέση. Την Όλγα θα βάλεις να το κάνει γιατί η… μισή είναι ο Γεράσιμος. Η αμοιβή μου τώρα, σε σχέση με τους πρώτους κύκλους του Καφέ, είναι μικρότερη. Στις παλιές καλές εποχές, οι αμοιβές έπαιζαν γύρω από τα 10.000 ευρώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top