Σύλληψη τραγουδιστή: «Δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών» λέει ο Κούγιας

Ο δικηγόρος του μίλησε αποκλειστικά στο star.gr

«Δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών ουσιών ο τραγουδιστής», δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr o γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να δικαστεί. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση και πήρε αναβολή για τις 2 Δεκεμβρίου.

Οι πρώτες δηλώσεις του πασίγνωστου τραγουδιστή – Αφέθηκε ελεύθερος

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη, εκτίμησε ότι ο εντολέας του θα αθωωθεί και για τις δύο κατηγορίες. 

«Η υπόθεση προέκυψε σ' ένα τυπικό έλεγχο για τις προϋποθέσεις κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού. Ήταν σύννομος είχε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για αυτό και δεν του επιβλήθηκαν πρόστιμα. Όμως για κάποιο λόγο οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο αυτοκίνητό του και βρήκαν ένα περίστροφο διαμετρήματος 9 χιλιοστών, ένα αναισθητοποιητικό εκκενώσεως ηλεκτρικού ρεύματος και μία πολύ μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Όσον αφορά στο περίστροφο ο τραγουδιστής είχε άδεια πολλά χρόνια, αλλά λόγω κορωνοϊού δεν ανανεώθηκε. Όσον αφορά στη μικροποσότητα ναρκωτικών δεν είναι δική του. Δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών αλλά του απεδόθη η κατηγορία της προμήθειας ως ιδία χρήση. Θεωρώ ότι για την πράξη αυτή θα αθωωθεί, είναι τέτοιες οι νομοθετικές προβλέψεις πια και μένει μόνο το να δεχτεί όχι το δικαστήριο τον ισχυρισμό μας περί πραγματικής πλάνης όσον αφορά την κατοχή του όπλου. Αν το δικαστήριο τη δεχτεί θα αθωωθεί, αν δεν τη δεχτεί θα καταδικαστεί».

συλληψη τραγουδιστή

Ο γνωστός ποινικολόγος είπε ότι ακόμα δεν έχει προλάβει να μιλήσει με τον τραγουδιστή, καθώς βρίσκεται σε ένα πολύ σοβαρό δικαστήριο στην Κομοτηνή. 

Το χρονικό της σύλληψης του πασίγνωστου τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου στο Ελληνικό.

Η αστυνομία σταμάτησε τον καλλιτέχνη για έλεγχο στα μπλόκα που στήνονται για την τήρηση των μέτρων του κορωνοϊού. Εκεί διαπίστωσαν ότι είχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα τέιζερ, καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ο τραγουδιστής κρατήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης - Ελληνικού, όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για ναρκωτικά και παράνομη κατοχή όπλου. 

Το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκε στην πρώην σχολή Ευελπίδων με χειροπέδες και απάντησε ειρωνικά στους δημοσιογράφους ότι είναι εγκληματίας. 

Στον εισαγγελέα ο πασίγνωστος τραγουδιστής - «Είμαι εγκληματίας» φώναζε

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κατοχή ναρκωτικών προς ιδία χρήση και για παράνομη οπλοκατοχή. Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο από το οποίο ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου. 

Ο τραγουδιστής βγαίνοντας από το πλημμελειοδικείο είπε στους δημοσιογράφους: «Θέλω να σας πω κάτι, ότι θέλω να μην πω κάτι, γιατί θα σας τα πω άσχημα».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top