Οι πρώτες δηλώσεις του πασίγνωστου τραγουδιστή – Αφέθηκε ελεύθερος

Πήρε τριήμερη αναβολή για τις 2 Δεκεμβρίου

Ελεύθερος αφέθηκε ο πασίγνωστος τραγουδιστής που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

«Θέλω να σας πω κάτι, ότι θέλω να μην πω κάτι, γιατί θα σας τα πω άσχημα» ήταν η απάντηση του τραγουδιστή στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, βγαίνοντας από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

τραγουδιστής δικαστήρια

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί. Ζήτησε και πήρε τριήμερη αναβολή για τις 2 Δεκεμβρίου, καθώς ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, βρίσκεται εκτός Αθηνών προκειμένου να παραστεί σε άλλη δίκη.

τραγουδιστης συλληψη


Στον εισαγγελέα ο πασίγνωστος τραγουδιστής - «Είμαι εγκληματίας» φώναζε

Η σύλληψή του, έγινε το βράδυ της Κυριακής, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ένα τέιζερ, καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του δεν ανήκουν στον τραγουδιστή. Όσο για το όπλο, αναφέρει ότι η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής του, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.

 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top