Στον εισαγγελέα ο πασίγνωστος τραγουδιστής - «Είμαι εγκληματίας» φώναζε

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο πασίγνωστος τραγουδιστής μετά τη σύλληψή του για κατοχή όπλου και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το πρωί της Δευτέρας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου.

Ο τραγουδιστής εφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, φορώντας χειροπέδες, τις οποίες έδειχνε με νόημα στους δημοσιογράφους. Όταν τον ρώτησαν αν έχει να πει κάτι σχετικά με τη σύλληψή του εκείνος απάντησε ειρωνικά: «Ιδού! Είμαι εγκληματίας, εγκληματίας».

Στην Ευελπίδων ο πασίγνωστος τραγουδιστής

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κατοχή ναρκωτικών προς ιδία χρήση και για παράνομη οπλοκατοχή. Έχει ήδη οδηγηθεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο από το οποίο αναμένεται να ζητήσει αναβολή.

συλληψη τραγουδιστη για οπλα και ναρκωτικά

Πώς έγινε η σύλληψη του πασίγνωστου τραγουδιστή - Τι είπε για τα ναρκωτικά

συλληψη πασίγνωστου τραγουδιστη

πασιγνωστος τραγουδιστης εισαγγελέας

Ο τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου στο Ελληνικό, επειδή είχε στην κατοχή του ένα όπλο εννέα χιλιοστών και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Παρέμεινε στο κρατητήριο λόγω της αυτόφωρης διαδικασίας όλο το βράδυ και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 

Δικηγόρος υπεράσπισής του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του δεν ανήκουν στον τραγουδιστή.

Όσο για το όπλο, ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής του, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.

 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top