Βαλέρια Κουρούπη: Το διαζύγιο και η αντίδραση της πεθεράς της

«Στεναχωρήθηκε η Ελένη Βιτάλη, όπως όλοι μας»

Είναι μία από τις ηθοποιούς που ποτέ δεν είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ωστόσο με το ταλέντο της ξεχώριζε όπου κι αν εμφανιζόταν

Βαλέρια Κουρούπη: «Με τον πρώην σύζυγό μου μένουμε στο ίδιο σπίτι λόγω…. »

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στο «Πρωινό» για τον χωρισμό της από τον Νίκο Ξύδη, τον γιο της Ελένης Βιτάλη, αλλά και το πώς το αντιμετώπισε η μεγάλη τραγουδίστρια.

«Ο χωρισμός ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη και χαρούμενη που έχω περάσει χρόνια με τον Νίκο, που έχω κάνει παιδί μαζί του, οπότε φυσικά και υπάρχει αγάπη και σεβασμός», είπε αρχικά. 

Βαλέρια Κουρούπη Ελένη Βιτάλη Νίκος Ξύδης

Η Ελένη Βιτάλη ανάμεσα στην πρώην νύφη της Βαλέρια Κουρούπη και τον γιο της Νίκο Ξύδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση με τη διάσημη… πεθερά της. «Η Ελένη Βιτάλη για μένα… η λέξη πεθερά δεν της ταιριάζει πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που με άγγιξε βαθιά άσχετα με τον Νίκο. Πραγματικά, σοκαρίστηκα με την παιδικότητά της, τον ωραίο τρόπο σκέψης της. Έχει μια σοφία και ο τρόπος που μιλάει και εκφράζει τις απόψεις της είναι μαγικός. Φυσικά και στεναχωρήθηκε η Ελένη Βιτάλη, όπως όλοι μας, αλλά έχει μια τεράστια κατανόηση ότι η ζωή πάει έτσι. Δεν μπήκαμε σε μικρότητες ποτέ», τόνισε η Βαλέρια Κουρούπη.

Ελένη Βιτάλη: «Δεν αγαπήθηκα από τους δικούς μου ανθρώπους, με ζήλευαν»

Ένα ακόμα γεγονός που προκάλεσε έκπληξη από τις αποκαλύψεις της ηθοποιού που βλέπουμε στη σειρά του Γιάννη Μπέζου «Παρουσιάστε!», είναι η ηλικία της. Όπως δήλωσε είναι… 46 ετών!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top