Ελένη Βιτάλη: «Δεν αγαπήθηκα από τους δικούς μου ανθρώπους, με ζήλευαν»

Η εξομολόγηση της σοκάρει

Για δεκαετίες είναι μία από τις πιο καταξιωμένες γυναικείες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου

Βιτάλη-Πάολα: Έτσι δόθηκε οριστικό τέλος στην κόντρα τους!

Η Ελένη Βιτάλη που έχει γευτεί όσο καμία άλλη την επιτυχία, βρέθηκε στο Δεύτερο Πρόγραμμα και τον Μιχάλη Γελασάκη όπου σε μία εκ βαθέων συζήτηση αποκάλυψε τη ζήλια που βίωσε από την ίδια της την οικογένεια.

Βαλέρια Κουρούπη Ελένη Βιτάλη Νίκος Ξύδης

Η Ελένη Βιτάλη με τον γιο της Νίκο Ξυδη και τη νύφη της, τη γνωστή ηθοποιό Βαλέρια Κουρούπη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Στην αρχή, ανεβαίνοντας αυτή τη… σκαλίτσα πικράθηκα πολύ από τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν με αμφισβητούσαν, αλλά ένιωσα μια ζήλεια, και από πολύ δικούς μου, πιο δικούς μου δεν γίνεται. Πικράθηκα πολύ από τους δικούς μου ανθρώπους. Με αγάπησε πολύ ο κόσμος, αλλά οι δικοί μου άνθρωποι δε με αγάπησαν πολύ», εξομολογήθηκε. 

Τι απάντησε ο Ρέμος στην Βιτάλη που είπε πως δεν είναι καλός τραγουδιστής

«Ένιωθαν ότι τους έκλεβα τη δόξα. Από τους ξένους αγαπήθηκα, από τους δικούς μου όχι. Αγαπήθηκα από τους δικούς μου όταν ήμουν παιδί και αυτό με κράτησε. Μετά όμως δεν γνώρισα αγάπη, γνώρισα ζήλια. Στεναχωριόμουν κι έπεφτα ψυχολογικά. Έχω περάσει πάρα πολλές στεναχώριες», συμπλήρωσε, ενώ παραδέχτηκε ότι στα 65 της και να χάσει τη φωνή της, είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top