Έλενα Μπάση: Συνεχίζεται η κόντρα της με την Αντζελίνα κι εκτός «Bachelor»

Η αποκάλυψη για τον καβγά τους που δεν είδαμε στην τηλεόραση

Συζητήθηκε από τα πρώτα λεπτά του «The Bachelor» για την ηλικία και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, κερδίζοντας τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού

The Bachelor: Νέος καβγάς με αφορμή τις πλαστικές επεμβάσεις

Η… 38χρονη τραγουδίστρια, που στην πραγματικότητα είναι 42, Έλενα Μπάση, μίλησε στο «Pop up» με αφορμή την επιστροφή της στο «The Bachelor» το βράδυ της Παρασκευής.

Η ξανθιά αοιδός προέβλεψε ως μεγάλη νικήτρια τη Σία, ενώ αποκάλυψε τον άγνωστο που καβγά που είχε με την Αντζελίνα και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

«Θα ήθελα να νικήσει η Σία. Δε θέλω με τίποτα νικήτρια την Αντζελίνα για κανένα λόγο γιατί δεν θα ξαναμιλήσω στον Παναγιώτη ποτέ. Η Αντζελίνα είναι χειρότερος χαρακτήρας στην πραγματικότητα».  

Έλενα Μπάση: Δείτε την πρώην παίκτρια του «The Bachelor» καστανή!

Όσον αφορά στον καβγά της με την Αντζελίνα; «Βρισκόμασταν στην πισίνα σε μια δοκιμασία και πήγε υποχθόνια να βοηθήσει μια κοπέλα, ενάντια της άλλης ομάδας που ήταν και στο δωμάτιό μου. Έτσι της έκανα παρατήρηση πολύ ευγενική και με ένα πολύ αυστηρό ύφος “ούτε η μητέρα μου δε μιλάει έτσι” πήγε να μου επιβληθεί. Δε συγχωρώ τέτοιες αντιδράσεις και συμπεριφορές», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top