Φαίη Σκορδά: Τι έκανε το πρώτο σαββατοκύριακο που δεν είχε τα παιδιά της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια ιστορία από τα παλιά

Μία παλιά προσωπική της ιστορία μοιράστηκε σήμερα με το τηλεοπτικό κοινό της η Φαίη Σκορδά, θέλωντας να εξηγήσει πόσο καλή είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα βίντεο που έδειξε στην εκπομπή της για την Ελένη Φουρέιρα, θέλησε να μιλήσει για μια μέρα που δεν ήταν τόσο εύκολη για εκείνη και η τραγουδίστρια την βοήθησε. 

Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η σωσίας της!

«Είναι πολύ καλό παιδί η Ελένη πραγματικά. Δεν θα ξεχάσω πότε κάποια στιγμή… Ήταν λοιπόν το πρώτο Σαββατοκύριακο που δεν θα ήμουν με τα παιδιά, ας μη το συνεχίσουμε, και ξυπνάω το πρωί, με ψυχολογικό. Δεν ήξερα τι να κάνω, ένιωθα κενό, γιατί προφανώς όταν έρχονται στη ζωή μιας γυναίκας τα παιδιά, τουλάχιστον σε εμένα, ξεχνάς οτιδήποτε άλλο. Δεν ήξερα τι να κάνω πραγματικά. Έκανα κάποιες δουλειές από το πρωί και 12 η ώρα είχαν τελειώσει, τα είχα κάνει όλα. Λέω θα πάω να κάνω τα νύχια μου. Που να βρω τώρα αν δεν κλείσεις ραντεβού, και παίρνω την Φουρέιρα δεν ξέρω γιατί. Της λέω θέλω τώρα, την πήρα και κοιμόταν, δεν ξέρω γιατί μου ήρθε, μου έσκασε έτσι στο κεφάλι να πάρω την Φουρέιρα. Δεν ξέρω ήταν τα νύχια της πολύ ωραία δεν ξέρω τι έπαθα. Την παίρνω παιδιά τηλέφωνο  12:00-12:30 και δεν το σηκώνει.

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος: Βόλτα και ψώνια στη Γλυφάδα

Με παίρνει πίσω και μου λέει τι έγινε; Της λέω τώρα πρέπει να μου βρεις κάπου να πάω να κάτσω 4 ώρες να κάνω τα νύχια μου. Άμα σου πω ότι μου έκλεισε ραντεβού μου τα κανόνισε όλα σε 10 λεπτά, μέσα στον ύπνο της που θα μπορούσε να μου πει είσαι τρελή, γεια σου. Οπότε όταν τη βλέπω σκέφτομαι αυτό, εκείνο το Σάββατο που δεν είχα τι να κάνω», είπε γελώντας η Φαίη Σκορδά. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top