Βίκυ Κάβουρα: Έβαλε τα κλάματα σε συνέντευξη μιλώντας για τον μπαμπά της

Περνά τη δυσκολότερη φάση της ζωής της - Η δημόσια εξομολόγηση

«Περνάω από τις πιο δύσκολες φάσεις ψυχολογικά της ζωής μου. Πέρσι δεν είχα δει πώς είναι να είσαι χαλαρός. Φέτος το εμπέδωσα, ας τελειώνουμε! Έχω στο μυαλό μου ότι δε θέλω σύντροφο. Καραντινιάστηκα και δε θέλω κανέναν. Φαίνεται σαν να είμαι αυτή που αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Μπορεί από τα περιοδικά να έχω πάθει αυτό που δεν θέλω σύντροφο», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα, που αυτή την περίοδο είναι μόνη, στην κάμερα του «Πρωινού».

Βίκυ Κάβουρα: Για ποιο λόγο αναφέρθηκε στον Νίκο Οικονομόπουλο;

Το 2020 δεν είναι η χρονιά της σε κανέναν τομέα, είπε, καθώς τόσο τα επαγγελματικά της όσο κα τα προσωπικά δεν πηγαίνουν καλά.

Μάλιστα, αρνήθηκε να συζητήσει για την πρόταση του ΣΚΑΪ για δουλειά επειδή «είναι γρουσουζιά», ενώ για την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Νίκο Κοκλώνη αρκέστηκε να πει, «Ο Νίκος Κοκλώνης μού έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη ευκαιρία και στο It’s Show time και στο J2US γι’ αυτό δεν πρόκειται να πω κουβέντα. Ό,τι είναι το συζητάμε και θα το βρούμε μεταξύ μας».

Βίκυ Κάβουρα για J2US: «Δεν έφυγα ποτέ μόνη μου!»

Πέρα από τα επαγγελματικά και τα ερωτικά της όμως, εκείνο που «τσάκισε» τη Βίκυ Κάβουρα ήταν μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο πατέρας της.

Βίκυ Κάβουρα Έβαλε τα κλάματα σε συνέντευξη μιλώντας για τον μπαμπά της

«Αυτή δεν είναι η χρονιά μου, να τελειώσει. Ο μπαμπάς μου έκανε μια επέμβαση. Όλα πήγαν καλά» είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top