Τζόρτζ Κλούνεϊ: «Πίστευα πως δε θα παντρευτώ και δε θα κάνω παιδιά ποτέ»

Συγκλονίζει μιλώντας για το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του

Σε συνέντευξη του για το μεγάλο περιοδικό GQ, ο γοητευτικός Τζόρτζ Κλούνεϊ  έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για τη σύζυγό  και τα παιδιά του. 

George Clooney: Μοίρασε 1 εκατ. δολάρια σε 14 φίλους του

Ο άνδρας της χρονιάς δήλωσε πως πριν γνωρίσει την Αμάλ Αλαμουντίν πίστευε πως δεν θα παντρευτεί και δε θα κάνει παιδιά ποτέ: «Σκεφτόμουν ότι θα δουλεύω, ότι  έχω υπέροχους φίλους, η ζωή μου είναι γεμάτη, τα πάω καλά. Δεν είχα καταλάβει πόσο άδεια ήταν τελικά η ζωή μου, μέχρι που συνάντησα την Amal. Τότε όλα άλλαξαν. Τότε κατάλαβα ότι υπήρχε ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου»! εξομολογήθηκε ο πρώην περιζήτητος εργένης για τη γυναίκα του.

Φυσικά, ο ηθοποιός του Χόλυγουντ μίλησε πολύ γλυκά και για τα δίδυμα παιδιά του: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί η ζωή κάποιου άλλου να γίνει απίστευτα πιο σημαντική από τη δική μου! Δυο μικροί άνθρωποι που πρέπει ακόμα και να τρέφονται από μένα».

Στα επείγοντα μετά από τροχαίο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

O Τζόρτζ Κλούνεϊ  μίλησε και για το σοβαρόατύχημα που είχε με τη μηχανή του στη Σαρδηνία, το 2018. Ο ηθοποιός συγκλόνισε αποκαλύπτοντας πως ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα γεμάτος αίματα, και ενώ κάποιο φώναζαν για ένα ασθενοφόρο άλλοι είχαν βγάλει το κινητό τους και τραβούσαν βίντεο, καθώς μάλλον τον είχαν αναγνωρίσει.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top