«Πέθαναν» γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του θεάτρου τη δεκαετία του ’90 με τεράστιες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως το «Άγγιγμα ψυχής» του Μανούσου Μανουσάκη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δύο χρόνια να δούμε τον Σταύρο Ζαλμά είτε στο θέατρο είτε σε κάποια δημόσια εμφάνιση, ωστόσο είναι καλά και απόλυτα… ζωντανός, παρότι κάποιοι τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή! 

Σταύρος Ζαλμάς Μαριάννα Πολυχρονίδη

Ο Σταύρος Ζαλμάς με την Μαριάννα Πολυχρονίδη σε θεατρική πρεμιέρα τον περασμένο Φλεβάρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Έλληνας ηθοποιός: «Δεν ξέρω τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Τέτα Καμπουρέλη»

Αυτό αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook, με ένα ποστ καταπέλτη για τις φήμες περί θανάτου του συναδέλφου του. 

«Απαράδεκτες φήμες κυκλοφορούν περί θανάτου του αγαπημένου Σταύρου Ζαλμά. Έλεος. Τώρα μιλούσα μαζί του. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες τέτοιες φάρσες είναι εκτός ηθικής. Ντροπή» έγραψε, με πολλούς από τους διαδικτυακούς του φίλους να τα «χώνουν» σε όσους διαδίδουν τέτοια μακάβρια παραφιλολογία!

Απαραδεκτες φήμες κυκλοφορουν περι Θανάτου του αγαπημένου Σταυρου Ζαλμά ...Ελεος..Τωρα μιλουσα μαζι του..Σε αυτες τις δύσκολες μέρες τετοιες φάρσες ειναι εκτός ηθικής..Ντροπή

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις είχε δώσει πριν από δύο χρόνια ο ηθοποιός στη «Φωλιά των Κου Κου», ενώ το περασμένο Φεβρουάριο είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top