Ελένη Ράντου: Συντετριμμένη στην κηδεία του ηθοποιού Βαγγέλη Χατζηνικολάου

Οι δύο ηθοποιοί ήταν για χρόνια συνεργάτες στο θέατρο

Το πρωί της Πέμπτης λιγοστοί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι -λόγω των μέτρων του κορωνοϊου- αποχαιρέτησαν τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου στο νεκροταφείο του Βύρωνα

Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της για τον θάνατο του Βαγγέλη Χατζηνικολάου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ελένη Ράντου: Το ξέσπασμα για τα νέα μέτρα του κορωνοϊού

Για μεγάλο διάστημα ο θεατρικός ηθοποιός, που έδινε μάχη με τον καρκίνο, είχε συνεργαστεί με την Ελένη Ράντου. Οι δυο τους ήταν μαζί και στην τελευταία της παράσταση «Τζάσμιν». Στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί από το 2002 έως το 2005 στο έργο «Μαμά μην τρέχεις» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και το 2017 στη διασκευή της «Φιλουμένα».

Φάνης Μουρατίδης, Ελένη Ράντου, Σπύρος Μπιμπίλας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Έφυγε νικημένος από τον καρκίνο ο ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου  

Για αυτόν τον λόγο και η αγαπημένη ηθοποιός ήταν Ιδιαίτερα συντετριμμένη στην εξόδιο ακολουθία. 

Φάνης Μουρατίδης Βασίλης Χαραλαμπόπουλος Σπύρος Μπιμπίλας

Φάνης Μουρατίδης Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Σπύρος Μπιμπίλας ήταν ανάμεσα στους ηθοποιούς που είπαν το «αντίο» στον Βαγγέλη Χατζηνικολάου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι συνάδελφοί Φάνης Μουρατίδης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κι ο Σπύρος Μπιμπίλας που έκανε γνωστό τον θάνατό του.

Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Ποιος ήταν το Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου ήταν ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης κι ακτιβιστής.

Σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στο Θεατρικό Εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου, δίπλα στον οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο με την «Ανάκριση» του Π. Βάις.

Ακολούθησαν συνεργασίες με το Εθνικό Θέατρο, τη Μικρή Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου, το Μέγαρο Μουσικής, το θέατρο Αμόρε, τα ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Καλαμάτας και Κρήτης, το Μικρό Παλλάς, το Θέατρο Βρετάνια, το Θέατρο του Νέου Κόσμου κ.ά.

Έπαιξε στον κινηματογράφο στις ταινίες «17 στα 18» (2000), «Πεθαίνω για σένα!» (2009) και «Μόλις χώρισα» (2008), της οποίας το σενάριο έγραψε μαζί με τον Β. Μυριανθόπουλο, ενώ στην τηλεόραση εμφανίστηκε στις σειρές «Φάε τη σοκολάτα σου» (2004) και «Σκυλίσια ζωή» (2000) σε σενάριο δικό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top