Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Δε θα έπαιζα με τον Μάρκο Σεφερλή»

Ο Χίτλερ, ο Παπακαλιάτης και η επιθεώρηση

Το ταλέντο του στην υποκριτική τον έχει κάνει να διακριθεί τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση

Μαρίζα Ρίζου-Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους!

Με εξομολογητική διάθεση ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1, όπου απάντησε και στο αν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Μάρκο Σεφερλή.

Μαρία Ναυπλιώτου Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Με τη Μαρία Ναυπλιώτου στην παράσταση «Master Class» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Με τεράστια χαρά θα έκανα επιθεώρηση, αν μου έφερναν κείμενα που γουστάρω να τα πω. Είναι τόσο ισχυρή η περσόνα του Σεφερλή που δεν νομίζω ότι χωράει κανένας άλλος δίπλα. Ο Σεφερλής κάνει αυτό που κάνει τόσα χρόνια, το κάνει με εντελώς δικό του τρόπο που είναι σχεδόν one man show, οπότε νομίζω ότι δεν θα παίζαμε μπάλα με τίποτα», είπε. 

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Έκανε τον Κουτσογιαννόπουλο να σηκωθεί για να εγκαταλείψει την αίθουσα!

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές του επιλογές αλλά και το αν Θα υποδυόταν έναν ρόλο ιστορικού προσώπου ακόμη και αν διαφωνούσε με όσα εκείνος πρέσβευε. «Έχω παίξει πολλούς απεχθείς ρόλους και συνήθως είναι και πολύ ωραίοι γιατί έχουν ιδιόρρυθμες συμπεριφορές. Με μεγάλη μου χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ. Τα ακραία πρόσωπα είναι και τα πιο ενδιαφέροντα για να παίξεις. Αν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου προτείνει ένα ρόλο στη σειρά δεν θα το σκεφτώ καθόλου, θα πω κατευθείαν ναι. Είναι ένας άνθρωπος που φροντίζει τις δουλειές του με μοναδικό τρόπο. Οι δουλειές του είναι προσεγμένες όσο ελάχιστες στην τηλεόραση», παραδέχτηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top