Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την απώλεια της μητέρας και της γυναίκας του

«Μου λείπει που δεν μπορώ να τους δώσω κάτι…»

Τα τελευταία χρόνια έχει βιώσει δύο πολύ σημαντικές απώλειες στη ζωή του. Η μία της μητέρας του πριν από πέντε χρόνια, η άλλη της συζύγου του της Τασούλας, πριν από περίπου δύο χρόνια.

Λάκης Λαζόπουλος: Για ποιο λόγο βούρκωσε μπροστά στην κάμερα;

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για αυτές στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για το πως νιώθει που τα δύο αυτά αγαπημένα του πρόσωπα δε βρίσκονται στη ζωή.
Λάκης Λαζόπουλος Ριρίκα Λαζοπούλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τη μητέρα του Ριρίκα το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Φανερά συγκινημένος εξομολογήθηκε: «Έχω τρόπους να μιλάω κι ας φεύγουν οι άνθρωποι αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι. Δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει. Οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις κι εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Από την αρχή αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο». 

Λάκης Λαζόπουλος: Τι απάντησε στην ερώτηση αν λείπει η Μενεγάκη από την TV;

Για τη μάχη που έδωσε η σύζυγός του με τον καρκίνο, είπε: «Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια και με το να ακούς και διάφορα. Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες περνάω αυτό, δώστε μου αυτό. Από την αρχή το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για την μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πως το έγραψα. Έφυγε το μολύβι κι ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top