Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Κάνω θεραπεία με αγγέλους!»

Όσα είπε στη Σολωμού και την Παπαδημητρίου

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο ποθητά αγόρια του μόντελινγκ και της ελληνικής σόουμπιζ, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαρία Καλάβρια

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαρίας Σολωμού για τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ, την εποχή που δούλευε ως ηλεκτρολόγος, αλλά και για τις συνεδρίες που παρακολουθεί.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Έμεινα πάρα πολλά χρόνια στην Ιταλία. Μπήκα σε μια τηλεοπτική παραγωγή στο RAI 3, ξεκίνησα να κάνω το μοντέλο και έπειτα έκανα αυτό ακριβώς που έκανα και στην Ελένη. Δε μιλούσα ιταλικά, μιλούσα αγγλικά κι ελληνικά», είπε για το πώς βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες.

«Πριν από αυτά εργαζόμουν σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ήμουν από την αρχή του έργου. Βαριά βιομηχανία. Το μικρότερο έργο που έκανα ήταν τα ηλεκτρολογικά του Καραϊσκάκη το 2002» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Καλάβρια: «Δε θα γίνουμε και κολλητοί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Ωστόσο, ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Καλάβρια, μίλησε για τις συνεδρίες που παρακολουθεί προκειμένου να βρει τον εαυτό του: «Μεγαλώνοντας κατάλαβα στη ζωή ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ό,τι σκέφτεσαι σου έρχεται. Δεν ασχολούμαι ακριβώς με το NLP, κάνω θεραπεία με αγγέλους. Όλοι έχουμε τους αγγέλους μας από τότε που γεννιόμαστε. Κάποιοι έρχονται παρωδικά για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά έχουμε και το στάνταρ από τη μέρα που γεννιόμαστε μέχρι τη στιγμή που θα φύγουμε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top