Καλάβρια: «Δε θα γίνουμε και κολλητοί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

«Τα παιδιά μου σεβάστηκαν την απόφασή μου να χωρίσω» ανέφερε

Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να είχε δηλώσει παλαιότερα πως θα μπορούσε να είναι πολύ καλός φίλος με τη Μαρία Καλάβρια ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, η ίδια όμως το θεωρεί αδύνατον να συμβεί όπως παραδέχτηκε στην εκπομπή «Pop up».

«Καλά τώρα, δεν είμαστε Σουηδία! Πως θα γίνουμε κολλητοί φίλοι όταν υπήρχε συναισθηματική σχέση και ούτε από μένα ούτε από τον Δημήτρη είχε κλείσει; Οπότε είναι φυσιολογικό να μην μπορούμε να είμαστε φίλοι» τόνισε ενώ παραδέχτηκε πως την απόφαση να χωρίσουν την πήρε η ίδια. 

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαρία Καλάβρια

Παρόλα αυτά η Μαρία Καλάβρια θεωρεί πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και δεν έχει να θυμάται τίποτα άσχημο από εκείνον.

«Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνη μου, γιατί ήμουν παντρεμένη πολλά χρόνια και μετά μπήκα κατευθείαν σε μια σχέση που ήμουν για τρία χρόνια. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί, όταν έχεις μάθει να έχεις έναν άνθρωπο, μόνο και μόνο από το θέμα της συνήθειας είναι δύσκολο. Σιγά σιγά, όμως, συνειδητοποίησα κάποια πράγματα γιατί ήταν και δική μου απόφαση να κλείσω τη σχέση αυτή και είπα ότι έπρεπε να το κάνω χωρίς να βάζω ούτε όρους ούτε όρια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top