Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Είμαι στα όρια της επιβίωσης»

Όσα είπε για τους ηθοποιούς που εργάζονται… τσάμπα!

Δεν είναι λίγες φορές που οι δηλώσεις του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο θέατρο έχουν συζητηθεί.

Ο λόγος για τον Παύλο Κοντογιαννίδη που μίλησε στο «Pop up» του Alpha για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει λόγω της πανδημίας, αλλά και για τις αμοιβές των ηθοποιών στις μέρες μας.

Παύλος Κοντογιαννίδης Σίσσυ Αλατά

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης με τη σύζυγό του, Σίσσυ Αλατά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Αυτός ο χώρος, της υποκριτικής είναι ο χώρος που μαστίζεται περισσότερο από όλους. Και τα κουμάντα δε φτάνουν, γιατί κάποτε τελειώνουν. Κι εγώ είμαι στα όρια της επιβίωσης λόγω των αναγκών που έχουμε» είπε, τονίζοντας στη συνέχεια: «Είμαι αγρότης τώρα που δε δουλεύω στο θέατρο. Πάμε στο χωράφι εδώ στον Βαρνάβα κι ό,τι προλαβαίνουμε φέρνουμε».

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από τη «Σοπράνο»

«Συνιστώ στους νέους ηθοποιούς να μη δουλεύουν τσάμπα. Είναι επάγγελμα. Να διεκδικήσουν την τιμή της αξιοπρέπειας. Έχει βγει μια βρώμα ότι είμαι ακριβοπληρωμένος και δεν με φωνάζουν γιατί λένε: "Άσε τον Κοντογιαννίδη, είναι ακριβός"… Δε θα ξεπουλήσουμε το ταλέντο μας ή τη ματαιοδοξία που ο χώρος παρέχει απλόχερα και να πάμε τσάμπα».

«Έχω μάθει για σειρές στην Κύπρο που εκτός από τους 2-3 πρωταγωνιστές οι υπόλοιποι πληρώνουν ακόμα και τα εισιτήρια για να πάνε στα γυρίσματα. Αυτό είναι ντροπή», συμπλήρωσε φανερά ενοχλημένος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top