Khloe Kardashian για κορωνοϊό: «Ο βήχας στο στήθος μου μ' έκαιγε»

Η διάσημη τηλεπερσόνα θυμάται πώς πέρασε τον ιό

Khloe Kardashian

Για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό και για το διάστημα που αναγκάστηκε να αποχωριστεί τη μονάκριβη κόρη της, True, μίλησε η Khloe Kardashian στην εκπομπή της της Ellen DeGeneres.

Θετική στον κορωνοϊό η Khloe Kardashian

Η διάσημη τηλεπερσόνα βρέθηκε θετική στον SARS-CoV-2 τον περασμένο Μάρτιο. Μιλώντας για τα συμπτώματα του ιού, η Khloe είπε: «Ήταν τόσο απίστευτα τρομακτικό. Θέλω να πω, είναι ακόμα τρομακτικό, αλλά ειδικά όταν μείναμε κλεισμένοι και δεν είχαμε πραγματικά καμία πληροφορία ή οι πληροφορίες άλλαζαν καθημερινά» και πρόσθεσε ότι φορούσε μάσκα και γάντια ως προφύλαξη όταν αισθάνθηκε ότι αρρώστησε. 

«Έκανα εμετό και είχα ανακάτεμα και ένιωθα μία ζέστη και μία κρύο. Υποφέρω από ημικρανίες γενικά, αυτός όμως ήταν ο πιο τρελός πονοκέφαλος. Δε θα έλεγα ότι ήταν ημικρανία. Ο βήχας στο στήθος μου μ' έκαιγε. Έμεινα σε καραντίνα, στο δωμάτιο μου, για περίπου 16 μέρες. Έπρεπε να περιμένουμε έως ότου και το δικό μου τεστ βγει αρνητικό, και αυτό ήταν πολύ δύσκολο», εξομολογήθηκε.

Η διάγνωση της Khloe με κορωνοϊό και η αντίδραση της οικογένειας θα ξεδιπλωθούν κατά την τρέχουσα σεζόν στο ριάλιτι της οικογένειας «Keeping Up with the Kardashians».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top