Για ακόμα μία φορά το Χόλιγουντ «ψήφισε» Ελλάδα! Η Maggie Gyllenhaal επέλεξε τις Σπέτσες για τα γυρίσματα της ταινίας «The Lost Daughter» με την οποία κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.
Μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στο νησί του Αργοσαρωνικού και φυσικά οι πρωταγωνιστές εκμεταλλεύθηκαν τον καλό καιρό για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρωταγωνίστρια Dakota Johnson, η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι» να κάνει την ηλιοθεραπεία της, αλλά και να συνομιλεί με τους συνεργάτες της.
Από την άλλη ο o Peter Sarsgaard (σύζυγος της Maggie Gyllenhaal), κινήθηκε στην ίδια…λογική και κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τα γυρίσματα για να απολαύσει τα νερά του νησιού με την οικογένεια του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.