Σάννυ Μπαλτζή: «Δε θέλω να μιλήσω για το αν η Ελεωνόρα είναι έγκυος»

Όσα είπε η κουμπάρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες, με λίγους συγγενείς και φίλους

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό που φόρεσε

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η πολύ καλή φίλη και κουμπάρα της ερμηνεύτριας, η γνωστή μουσικός και στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή

Λίγες ημέρες μετά το μυστήριο μίλησε στο «Πρωινό» για τον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ωστόσο δε θέλησε να αναφερθεί στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

«Όχι, όχι… δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι με παιδιά ή όχι παιδιά, αυτό που σκεφτόμαστε όλοι είναι να είναι ευτυχισμένοι. Μακάρι τα παιδιά!» είπε στην κάμερα. 

Αποκλειστικές εικόνες από τον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Τελευταία στιγμή έγιναν όλα, δεν υπήρχε κανένα πλάνο. Ο γάμος ήταν παραμυθένιος. Συγκινηθήκαμε όλοι πάρα πολύ. Όταν είδα την Ελεωνόρα πάνω στο καΐκι να έρχεται, είπα ότι είναι το ωραιότερο τραγούδι μου. Είναι ωραίο κάποιες στιγμές να τις ζεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Ήταν ενοχλητικό που όλοι τραβηχτήκαμε. Εγώ ήθελα να το ζήσω πιο ιδιωτικά, αλλά είναι δύο άνθρωποι που ο κόσμος τους λατρεύει και ό,τι έγινε, έγινε…» συμπλήρωσε, ευχόμενη στη Φαίη Σκορδά «Και στα δικά της»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top