«Τα τελευταία 5 χρόνια ζητούσα μόνο το εφήμερο» - Ποιος το είπε;

Ο Έλληνας ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια

Ο λόγος για τον Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Το Πρωινό» και «άνοιξε» την καρδιά του όσον αφορά στα ερωτικά του.

Αντίνοος Αλμπάνης ερωτικά σύντροφος Το Πρωινό Σκορδά

Ο γοητευτικός ηθοποιός, που έδωσε μία μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αναφέρθηκε στην τελευταία πολύ δύσκολη για εκείνον πενταετία, την οποία πέρασε χωρίς να έχει κάποια σύντροφο στο πλευρό του.

«Έχω περάσει πολύ μεγάλο διάστημα στη ζωή μου που αποζητούσα τη μοναξιά και να εξυπηρετώ τις ανάγκες μου εφήμερα. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι η τελευταία μου σχέση, δημιούργησε τέτοια ταραχή μέσα μου που δεν ήθελα να ξανασυνδεθώ, δεν ήθελα να ξαναπεράσω αυτά που πέρασα… Αλλά δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό. Θέλει ρίσκο η ζωή. Όσο και αν μας πληγώνουν οι άνθρωποι, δε σημαίνει ότι θα συμβαίνει αυτό συνέχεια. Πρέπει να αποζητούμε τη συντροφικότητα, το ‘’μαζί’’, να είμαστε ανοιχτοί συνέχεια, να θέλουμε έναν άνθρωπο να κάνουμε μια αγκαλιά, γιατί η μοναξιά είναι πολύ σκληρό πράγμα», είπε αρχικά ο Αλμπάνης και συνέχισε δηλώνοντας έτοιμος να ερωτευτεί:

«Την έχω ζήσει πολύ τη μοναξιά. Τα 5 τελευταία χρόνια είμαι μόνος μου, δεν είμαι σε σχέση. Πέρασα αυτή την πενταετία που ήμουν μόνος μου και έχοντας ένα δύσκολο προσωπικό ζήτημα υγείας, στο οποίο δεν είχα κάποιον να ακουμπήσω ουσιαστικά, να ακουμπήσει το μέσα μου. Οπότε, αυτό το έκανε ακόμα πιο δυσβάσταχτο. Δεν ήθελα, για να μη γίνω βάρος. Με πιάνουν πολύ τα ενοχικά... Τώρα είμαι πολύ πιο αισιόδοξος, πατάω πιο καλά στα πόδια μου και ξέρω και τι θέλω».

Γιατί δεν έχει σχέση και είναι ελεύθερος τόσα χρόνια ο Αντίνοος Αλμπάνης;

«Είναι μαγικό πράγμα ο έρωτας. Η προσέγγιση μου αυτά τα χρόνια στις κοπέλες γινόταν με σκοπό το εφήμερο που έχει μια προστυχιά αυτό, έχει μια φτήνια και από τη δική μου μεριά και από την άλλη πλευρά. Δεν ήθελα να συνδεθώ, να διαθέσω τον εαυτό μου. Ήθελα να εκτονώσω μια ανάγκη. Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου, ότι μπορούσα να πατήσω στα πόδια μου μόνος μου. Εγώ τα έκανα όλα» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top