Έρρικα Πρεζεράκου: Το προσκύνημα στην Τήνο μετά το ατύχημα με το σκάφος

Πέρασε ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια της ζωής της

Οι πρώτες δηλώσεις της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το δύσκολο χειρουργείο

Ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια της ζωής της πέρασε η Έρρικα Πρεζεράκου, καθώς έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα στα ανοιχτά της Κύθνου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αθλήτρια έπεσε από το σκάφος στο οποίο επέβαινε και προπέλα του την τραυμάτισε σοβαρά ακρωτηριάζοντας δυο από τα δάχτυλά της. Ευτυχώς το ένα, ο παράμεσος, σώθηκε μετά από 5ωρο χειρουργείο.

Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχω ευγνωμοσύνη που ζω, έχω χαρά που ζω!»

 

Την ανάγκη να προσευχηθεί που έζησε ένιωσε η Έρρικα, γιατί θα μπορούσε να είχε γίνει «κιμάς», όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά η ίδια.

Έτσι, επισκέφτηκε την Παναγιά της Τήνου και με μία ανάρτηση το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Έρρικα Πρεζεράκου Το προσκύνημα στην Τήνο μετά το ατύχημα με το σκάφος

«Αν με γοητεύει κάτι στην ιστορία του Ιησού είναι η “ανθρώπινη αντίδρασή” του, όταν είχαν μπει έμποροι και μικροπωλητές στον ναό Του Πατρός του… με όλη του την ορμή πέταξε έξω ό, τι δεν ήταν κατάλληλο και σύμφωνο με τα του Οίκου Του.

Ας θυμόμαστε…

Η προστασία του “Οίκου μας” είναι μια ευλογημένη διαδικασία που ενδυναμώνει την κατανόηση ότι η καλοσύνη χρειάζεται να ξεκινάει από εμάς προς τα εμάς αρχικά… και μετά από εμάς προς τους άλλους .

Η καλοσύνη δεν έχει να κάνει με την ανάγκη μας να μας αποδέχονται... η να τρώμε «ξύλο» για να μας πουν καλούς αλλά με μια κίνηση προς τους άλλους που προκύπτει μετά από μια δική μας εσωτερική πληρότητα, γαλήνη και αγάπη... για όλα όσα είμαστε... Καλημέρα υπέροχα πλάσματα… πολύ σας αγαπώ», σημείωσε στη λεζάντα η Πρεζεράκου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top