Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχω ευγνωμοσύνη που ζω, έχω χαρά που ζω!»

Όσα διευκρίνισε για τον σύντροφό της Τίτο Καταλαγαριανάκη

Οι πρώτες δηλώσεις της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το δύσκολο χειρουργείο

Η πρώην αθλήτρια μίλησε σε συνέντευξή της για το πρόσφατο σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών της, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα της δάχτυλο.

«Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη την ημέρα», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου που πλέον αναρρώνει στο σπίτι της, εξηγώντας ότι θα περάσει καιρός μέχρι να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Έρρικα Πρεζεράκου: «Άκουσα ένα "ντουπ" και είδα το χέρι μου πολλά κομμάτια»

«Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Το δεξί μου χέρι από καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο ράμματα. Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι το σκάφος δεν οδηγούσε ο σύντροφός της Τίτος Καταλαγαριανάκης όπως γράφτηκε: «Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν οδηγούσε ο Τίτος το σκάφος. Ευχαριστώ απίστευτα όλους τους αιμοδότες. Ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει 19, που είναι πολύ χαμηλός. Οι άνθρωποι που έδωσαν αίμα δεν τους γνωρίζω, αλλά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί με έσωσαν, όπως και το γιατρό μου, Σαράντη Σπυρίδωνος, που έφυγε από τις διακοπές του κι ήρθε να με σώσει κυριολεκτικά».

Έρρικα Πρεζεράκου: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα

Η Έρρικα δεν ξεχνάει τους φίλους που της συμπαραστάθηκαν. «Έλαβα μηνύματα από ανθρώπους που δε γνωριζόμασταν και με έκαναν να κλαίω. Δεν το πίστευα τι μου έγραφαν. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου προσωπικά τους φίλους που πραγματικά στάθηκαν δίπλα σαν οικογένεια. Η Ρία Ράπτη, η Ειρήνη Ραχούτη, ο Τίτος που μέρα νύχτα ήταν εκεί. Κοιμόντουσαν σε καναπέδες, πατώματα. Είναι οικογένειά μου», είπε στην εφημερίδα «On Time».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top