Έλληνας ηθοποιός: «Ο κορωνοϊός με έσωσε!»

Πού τον βοήθησε η καραντίνα;

Μια εντελώς διαφορετική άποψη για την πανδημία του κορωνοϊού εξέφρασε ένας από τους πιο ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς του.

Έλληνας ηθοποιός: «Έβαψα το μαλλί μου μαύρο κι έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο!»

Το πρωί της Κυριακής ο Κώστας Αποστολάκης που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, εξήγησε πως η απομόνωση της καραντίνας λειτούργησε άκρως ευεργετικά για εκείνον, αφού του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και μάλιστα… στενοχωρήθηκε, όταν τελείωσε!

Όπως αποκάλυψε, ο χρόνος που πέρασε με τον εαυτό του τον έκανε να πάρει και τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει να απέχει από τη δουλειά και να κάνει αυτό που επιθυμεί η καρδιά του, να βρει δηλαδή την εσωτερική γαλήνη. 

Κώστας Αποστολάκης: «Πρόσφατα έκλαψα πάρα πολύ γιατί...»

«Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο. Και θα δεις πολλούς που θα στο πουν αυτό. Μπορεί να μην αγκάλιαζα άλλους ανθρώπους αλλά αγκάλιαζα τον εαυτό μου. Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε η καραντίνα. Είπα “όχι” σε δουλειές και τώρα δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές. Έχω ακόμα δουλειά να κάνω με εμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top