Άννα Κυριακού: Σπάνια συνέντευξη της «Μπεμπέκας» από τις «Τρεις Χάριτες»

Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τις συμπρωταγωνίστριές της;

Άννα Κυριακού

Είχε πολλά χρόνια να δώσει συνέντευξη, ωστόσο, τώρα που το ‘κανε μίλησε για όλους και για όλα η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου.

Η Άννα Κυριακού μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και το «Secret» για την επιτυχημένη σειρά «Οι Τρεις Χάριτες», αποκλείοντας την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα πια; Εγώ έχω αποσυρθεί και από το θέατρο και από την τηλεόραση».

Η Μίνα Αδαμάκη αποκαλύπτει: Ετοιμάζεται επιστροφή για τις "Τρεις Χάριτες";

Τρεις Χάριτες

Ο ρόλος της «Μπεμπέκας» στη σειρά «Οι Τρεις Χάριτες» άφησε ιστορία!

Γυρνώντας το χρόνο πίσω, στις «Τρεις Χάριτες» του Mega, η τηλεοπτική «Μπεμπέκα» αποκάλυψε αν διατηρεί ακόμα επαφές με τις γνωστές πρωταγωνίστριες: «Οι “Τρεις Χάριτες” με έχουν σημαδέψει. Ήταν καταπληκτικό το κείμενο και το σενάριο. Ήταν αριστούργημα! Θυμάμαι γυρίσματα όπου ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια. Σήμερα, δεν κρατάμε επαφές. Που και που κανένα τηλέφωνο… Με στενοχωρεί αυτό. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή μου είναι εφιαλτική. Μόνοι μας ερχόμαστε, μόνοι μας φεύγουμε».

Άννα Κυριακού Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Με τον αείμνηστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μάλιστα, έκανε μία αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, όπου και εξομολογήθηκε πως «Εγώ έζησα πόλεμο, Κατοχή, Εμφύλιο. Είχαμε δεκαπέντε ημέρες να φάμε. Έχω μαρτυρίες. Ήμουν δέκα χρόνων στην πρώτη σειρήνα. Έχω περάσει πολλά. Δύο δικτατορίες».

Κλείνοντας, αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα, λέγοντας ότι: «Θέλω να βγάλω ένα βιβλίο με μαρτυρίες των απλών ανθρώπων. Δεν έχει γραφτεί κάτι αντίστοιχο με λεπτομέρειες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top