Σύζυγος Γιάννη Πουλόπουλου: «Ήταν άντρακλας μέχρι την τελευταία στιγμή»

Όσα είπε ένα μήνα μετά τον θάνατο του τραγουδιστή

Πέρασε κιόλας ένας μήνας από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Πουλόπουλος σε ηλικία 79 ετών «βυθίζοντας» στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο

Η χήρα του σπουδαίου ερμηνευτή προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται να δει ξανά τον σύζυγό της και τον πατέρα της κόρης της.

Κηδεία Γιάννη Πουλόπουλου: Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του

Ο Γιάννης Πουλόπουλος με τη σύζυγό του, Μπέττυ

Η Μπέττυ Πουλοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη ζωή της μετά την απώλεια του τραγουδιστή.«Μου λείπει πολύ ο Γιάννης. Ο Πουλόπουλος υπάρχει για όλους αφου τον ακούμε μέσα από τα τραγούδια του. Ο Γιάννης λείπει πολύ μέσα από το σπίτι και είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Ένας ανυπόφορος μήνας. Έχασα τον άνθρωπο στον οποίο πήγαινα να μιλήσω και να συμβ ουλευτώ. Κάναμε πολλά όνειρα μαζί. Δεν μπορώ να αντικαταστήσω τον Γιάννη», είπε μεταξύ άλλων η σύζυγός του.

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Γ. Πουλόπουλου: «Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα»

Η κόρη και η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου

Η κόρη και η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου

Η ίδια μίλησε και για τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Πουλόπουλου, τονίζοντας πως δε φοβήθηκε τον θάνατο: «Όταν κατάλαβε ότι θα πεθάνει σκέφτηκε να πει στον γιατρό του να μου γράψει κάποιο φάρμακο για να το έχω. Ήταν άντρακλας μέχρι την τελευταία στιγμή και ήξερε ότι έφευγε. Ήταν πολύ ιδιαίτερος και καλός άνθρωπος».

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τον κόσμο που ακούει ακόμα και τώρα τα τραγούδια του.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top