Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Γ. Πουλόπουλου: «Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα»

Τα πρώτα λόγια της Μπέττυ Πουλοπούλου μετά τον θάνατο του τραγουδιστή

Λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου, η σύζυγός του Μπέττυ Κοκκινοπούλου- Πουλοπούλου μίλησε για τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε της ζωή της και μαζί απέκτησαν τη μοναχοκόρη τους, Άντα.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου

Δεν μπορεί μα πιστέψει πως δεν πρόκειται να αντικρίσει ξανά αυτά τα μπλε μάτια που από την πρώτη κιόλας στιγμή της «έκλεψαν» την καρδιά.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος με τη σύζυγό του, Μπέττυ

Ο Γιάννης Πουλόπουλος με τη σύζυγό του, Μπέττυ/ φωτογραφία NDP

Πουλόπουλος: Η τελευταία βραδινή έξοδος με τη σύζυγο και την κόρη του

Η σύζυγος του σπουδαίου τραγουδιστή μίλησε στην «Καλοκαίρι #Not» με σπασμένη φωνή για τις τελευταίες στιγμές του δικού της Γιάννη,
 «Δεν μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δε μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε», είπε αρχικά προσθέτοντας: «Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος. Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top