Κηδεία Γιάννη Πουλόπουλου: Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του

Στο Κοιμητήριο Κηφισιάς για το στερνό αντίο

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (26/08), η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέττυ Πουλοπούλου και η κόρη τους, Άντα έφτασαν στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς για να  τον αποχαιρετήσουν.

Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο

Η χήρα του Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέττυ/Φωτογραφία NDP


Μαμά και κόρη συντετριμμένες, φορώντας μαύρα ρούχα, γυαλιά αλλά και μάσκες, αφού δέχτηκαν τα συλλυπητήρια των παρευρισκόμενων έσπευσαν να βρεθούν κοντά στον σύζυγο και πατέρα  για να βρεθούν δίπλα στο φέρετρό του, λίγο πριν τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.

 

Άντα Πουλοπούλου

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Γ. Πουλόπουλου: «Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα»


Η Μπέττυ Πουλοπούλου δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της σύζυγος δεν είναι πια κοντά της. «Δεν μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε. Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος. Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής», δήλωσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top