Ο Γιώργος Λιβάνης πάντρεψε τον καλό του φίλο, Γιάννη Κερμανίδη!

Οι νεόνυμφοι έλαμπαν από ευτυχία

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο (12/09) ο γιος του αείμνηστου Πόλυ Κερμανίδη. Ο Γιάννης Κερμανίδης, γνωστός συνθέτης, που έχει πολύ έντονη παρουσία στη δισκογραφία, έχοντας γράψει τραγούδια σε καταξιωμένους ερμηνευτές, και η εκλεκτή της καρδιάς του, Βανέσα Δουληγέρη, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Χριστίνα Βραχάλη - Γιώργος Λιβάνης: Θα γίνουν κουμπάροι

Ο γάμος του Γιάννη Κερμανίδη

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο τραγουδιστής, Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος πρόσφατα είχε λάβει μέρος με επιτυχία στο «Just The 2 Of Us», καθώς και η Μαρία Τσουράκη.

Γιώργος Λιβάνης: Φέρνει ξανά στο σήμερα ένα αγαπημένο τραγούδι

Ο γάμος του Γιάννη Κερμανίδη

Το ζευγάρι, όπως είναι φυσικό, έλαμπε από ευτυχία, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε λαμπρή δεξίωση σε γνωστό κτήμα τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο γάμος του Γιάννη Κερμανίδη


Μεταξύ των 50 περίπου καλεσμένων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν, λόγω του Covid-19 ήταν ο καταξιωμένος ερμηνευτής, Δημήτρης Γιώτης και ο γνωστός Κύπριος λαϊκός τραγουδιστής, Μαρίνος Αγαπίου, καθώς και ο επιχειρηματίας, Παύλος Μοναστηριώτης.

Ο γάμος του Γιάννη Κερμανίδη

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το star.gr, ο Δημήτρης Γιώτης, ο Μαρίνος Αγαπίου καθώς και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γιώργος Λιβάνης πήραν το μικρόφωνο, δίνοντας τη δική τους ξεχωριστή μουσική νότα σε αυτήν την ευτυχισμένη ημέρα του ζευγαριού.

Ο γάμος του Γιάννη Κερμανίδη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top