Με κορωνοϊό ο Robert Pattinson - Αναστέλλονται τα γυρίσματα του ''Batman''

Πολύπαθη η νέα του ταινία...

Η λίστα με τους celebrities που βρίσκονται θετικοί στον Covid-19 όλο και μακραίνει. Θετικός στον ιό διαγνώστηκε και ο ηθοποιός, Robert Pattinson και για τον λόγο αυτό αναστέλλονται ξανά τα γυρίσματα της νέας ταινίας, ‘’Batman’’.

Robert Pattinson κορωνοϊός

«Ένα μέλος της παραγωγής “The Batman” έχει βρεθεί θετικό στον COVID-19 και τέθηκε σε απομόνωση σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρωτόκολλα. Τα γυρίσματα τέθηκαν προσωρινά σε παύση» δήλωσε εκπρόσωπος της Warner Bros την Πέμπτη χωρίς ωστόσο, να αποκαλύπτει για ποιον πρόκειται.

Το στούντιο δεν απάντησε αμέσως σχετικά με το εάν το κρούσμα είναι ο 34χρονος σταρ, ενώ ούτε εκπρόσωπος του ηθοποιού σχολίασε σχετικά.  

Robert Pattinson κορωνοϊός

Να θυμίσουμε ότι η ταινία «The Batman», είχε διακόψει τα γυρίσματα για 7 εβδομάδες εξαιτίας της πανδημίας, έχοντας περίπου τρεις μήνες υλικού για να ολοκληρωθούν. Η παραγωγή ήλπιζε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα μέχρι το τέλος του έτους, ενώ πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται τον Οκτώβριο του 2021.

Ωστόσο τώρα, έρχεται νέα παύση των γυρισμάτων της ταινίας και αυτό, μόλις τρεις ημέρες μετά την επιστροφή των συντελεστών στο πλατό. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top